KÜLTÜR SANAT - 04 Ağustos 2022 Perşembe 16:54

TEKNOFEST Kısa Film Yarışması başvuru tarihi uzatıldı

A
A
A
TEKNOFEST Kısa Film Yarışması başvuru tarihi uzatıldı

TEKNOFEST 2022 etkinlikleri kapsamında düzenlenen Canik Belediyesi Kısa Film Yarışması’nın başvuru tarihleri uzatıldı.

TEKNOFEST 2022 etkinlikleri kapsamında düzenlenen Canik Belediyesi Kısa Film Yarışması’nın başvuru tarihleri uzatıldı.


TEKNOFEST 2022 etkinlikleri kapsamında Canik Belediyesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı iş birliğiyle düzenlenen Canik Belediyesi Kısa Film Yarışması’nın başvuru tarihi 22 Ağustos’a kadar uzatıldı.



“Yoğun başvuru olması bizleri çok sevindirdi”


TEKNOFEST etkinlikleri kapsamında ilk kez düzenlenecek olan kısa film yarışmasına yoğun bir başvuru olduğunu ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Gençlerimizin bilim ve teknolojiye olan merakını arttırmayı amaçlayarak düzenlediğimiz kısa film yarışmamıza yoğun başvuru olması bizleri çok sevindirdi. Yurt içinden ve yurt dışından Belediyemize gelen yoğun talepler üzerine kısa film yarışmamızın son başvuru tarihini 22 Ağustos’a kadar uzattık. TEKNOFEST etkinlikleri kapsamında Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan kısa film yarışmamıza katılacak olan tüm katılımcılara başarılar diliyorum” dedi.


Canik Belediyesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı iş birliğiyle düzenlenen Canik Belediyesi Kısa Film Yarışması’nda birinciliği elde eden filme 20 bin TL, ikinciye 15 bin TL, üçüncüye 10 bin TL ödül verilecek. Yarışma kapsamında TEKNOCANİK 2022 Jüri Özel Ödülü’nü kazanan film ise aksiyon kameranın sahibi olacak.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Elazığ Elazığ Belediyesi, Müftüoğlu’nu öğrencilerle buluşturacak Türkiye’nin sınav öncesi motivasyon eğitiminde en etkili isimlerinden Gökhan Müftüoğlu, Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği programda Gelecek Sensin Projesi kapsamında gençlerle seminerde bir araya gelecek. Hizmet, eser ve gönül belediyeciliği ilkesi doğrultusunda şehre kazandırdığı vizyon yatırımlarla Elazığ’ı emin adımlarla geleceğe taşıyan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, gençlere yönelik hizmetlerini artırarak sürdürüyor. Bu kapsamda geleceğin teminatı gençlerin eğitimlerine katkı sunarak donanımlı bireyler yetiştirilmesi adına önemli faaliyetler gerçekleştiren Elazığ Belediyesi, “Gelecek Sensin” Projesi dahilinde seminer programı düzenleyecek. Türkiye’nin sınav öncesi motivasyon eğitiminde en etkili isimlerinden, konferansları, yayınları ve kitaplarıyla gençlerin büyük bir beğeniyle takip ettiği eğitimci ve yazar Gökhan Müftüoğlu, sınav kazandıran taktikler konulu seminerde Elazığlı öğrencilerle buluşacak. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek seminer, 2 Mayıs Perşembe günü saat 11.00’da başlayacak. Seminerin ardından imza programı gerçekleştirilecek. Elazığ Belediyesi ve Pratik Hafıza Kurs Merkezi iş birliği ile düzenlenecek olan seminer, ücretsiz olacak. “Ücretsiz seminere bütün öğrencilerimiz davetlidir” Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Her alanda güçlü yatırımlarla aziz şehrimiz Elazığ’ı geleceğe hazırlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, gençlerimizin hayallerinin yanında yer alarak destek sağlamayı, gerek eğitsel, gerekse sosyo-kültürel faaliyetlerle gençlerimize hizmet etme hedefine devam ediyor. Bu kapsamda Elazığ Belediyesi olarak geçtiğimiz dönem orta öğretim kurumlarını kapsayacak şekilde başlattığımız Gelecek Sensin programımızı, kapsamını genişleterek yeni dönemde de sürdüreceğiz. Türkiye’nin sınav öncesi motivasyon eğitiminde en etkili isimlerinden Gri Koç, 2 Mayıs Perşembe günü kıymetli gençlerimizle bir araya gelecek. Ücretsiz olacak olan bu önemli organizasyona bütün öğrencilerimizi davet ediyoruz” denildi.