DÜNYA - 18 Temmuz 2013 Perşembe 17:46

SAMSUNSPOR FENERBAHÇE`NİN KALECİSİ İLE GÖRÜŞÜYOR

A
A
A
SAMSUNSPOR FENERBAHÇE`NİN KALECİSİ İLE GÖRÜŞÜYOR

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, Fenerbahçe`den 19 yaşında bir kaleci ile görüştüklerini söyledi.
Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, "Takım kampta biz burada transfer çalışmalarına devam ediyoruz`` dedi.
Fenerbahçe`den 19 yaşında bir kaleci ile görüştükleri belirten fakat ismini vermeyen Başkan Kar, "Geçen sezon Denizlispor`da oynayan orta saha oyuncusu İrfan Başaran ile 2 yıllığına anlaştık. İrfan Başaran ile imza törenini Bolu`daki kampta yapacağız. Hocamızın ve bizim istediğimiz doğrultuda genç bir kaleci istiyorduk. Fenerbahçe`den 19 yaşındaki bir kaleci ile görüşüyoruz. Karşıyaka`da oynayan kaleci Faik Mintaş`ı geri gönderdik. Onun yerine Milli olmuş ve ilerisi için gelecek vaad eden Fenerbahçeli kaleciyi kadromuza katacağız. Geçen sezon Adanaspor`da oynayan İzzet Yıldırım konusunda Adanaspor Başkanı Bayram Akgül ile bonservisi konusunda görüşmelerimiz sürüyor. İzzet`in bonservisi biraz yüksek onu aşağılara çekmeye çalışıyoruz. Bizim isteğimiz gibi bir rakam olursa da İzzet ile sözleşme imzalayacağız. Yabancı konularda da Nijerya U-20 Milli Takım oyuncusu Umar Aminu ile de kulüpler arasında hiçbir sorun yok. Sadece vize sorunu yaşıyoruz. Bu konuda da Bakanlık nezdinde Samsun Milletvekillerimizi devreye sokarak vize sorunu çözmeye çalışıyoruz. Vize sorunu çözdüğümüz zamanda Umar Aminu`yu kampa katacağız. Ganalı Joseph Attamah ile anlaştık ama kulübüyle de bonservis konusunda biraz problemler yaşıyoruz. Onları da hallettiğimiz takdirde sorunumuz kalmayacak`` diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir Deniz tutkunları bu fuarda buluşacak Deniz tutkunlarının merakla beklediği MAST İzmir Boat Show-Tekne, Tekne Ekipmanları ve Deniz Aksesuarları Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Türkiye’nin en prestijli ve ilgi çekici kara fuarlarından biri olarak ön plana çıkan MAST İzmir Boat Show’da, denizcilik sektörünün önde gelen markaları ve profesyonelleri bir araya gelecek, yelkenli ve motorlu tekneler ile deniz ekipmanlarına kadar geniş bir yelpazede ürün ve hizmetleri sergilenecek. Geçmişten günümüze bir liman ve ticaret kenti olmanın yanında denizci bir kent olma özelliğini taşıyan, 1081’de Çaka Bey ile Türk denizcilik tarihinin temellerinin atıldığı İzmir, bu kimliğini pekiştiren bir fuara ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından Fuar İzmir’de düzenlenen MAST İzmir Boat Show-Tekne, Tekne Ekipmanları ve Deniz Aksesuarları Fuarı, 1-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. MAST İzmir Boat Show, dünyaca ünlü tekne markaları, sektörün büyük yerli üretici tekne, ekipman ve aksesuar firmaları bir araya gelecek. Sektöre yön veren bir platform olma özelliğini taşıyan fuar, son trendleri ve yenilikleri yakından takip eden deniz tutkunları için de bir buluşma noktası olma niteliği taşıyor. Geçen yıl Almanya’dan Körfez ülkelerine, İtalya’dan Macaristan’a kadar birçok ülkeden ve Türkiye’nin dört bir yanından yerli ve yabancı toplam 20 bin 540 kişinin ziyaret ettiği MAST İzmir Boat Show’u, bu yıl 30 binden fazla kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuar alanı da geçen yıla göre metrekare bazında yüzde 50 büyüdü. Fuarda, boyları 3 metreden 16 metreye kadar değişen; motoryat, yelkenli, trawler, sürat tekneleri, son teknoloji botlar ile ekipman ve aksesuarları yer alacak. 300’den fazla teknenin sergileneceği, tekne ve yat sektörünün birçok anlaşmaya imza atacağı fuar, hem sektöre hem de şehrin ekonomisine katkı sağlayacak. Üretimde dünyada ilk üç ülke arasında yer alan, kaliteli üretimiyle dünyanın birçok noktasından talep gören Türkiye’nin, fuarla birlikte sektördeki iş hacminin artması da hedefleniyor. Fuar İzmir B ve C hollerinde düzenlenen MAST İzmir Boat Show, 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.