YEREL HABERLER - 07 Şubat 2012 Salı 18:21

MİLLETVEKİLİ DEMİR: "HALKIMIZLA EL ELE VERDİK"

A
A
A
MİLLETVEKİLİ DEMİR: "HALKIMIZLA EL ELE VERDİK"

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, "Ülkemizin kalkınması, gelişmesi, dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yerini alması için, halkımızla el ele verdik" dedi.
Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı, AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, esnaf ziyareti gerçekleştirdi. İlkadım ilçesinde Necip Bey ve Bağdat Caddesi üzerinde esnaf ziyaretinde bulunan Milletvekili Mustafa Demir’e, ilçe teşkilatı, yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları üyeleri eşlik etti. Güzergahta işyeri bulunan esnaflara uğrayan ve ellerini sıkan milletvekili Demir, hem sohbet etti hem de sorunları dinledi. Esnaf tarafından sıcak karşılanan milletvekili Demir, işyerlerinde alışveriş yapan ve yol üzerinde bulunan vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Milletvekili Mustafa Demir, her ziyarette vatandaşın görüşlerinin alındığını, talepler doğrultusunda varsa bir eksiklik giderilmeye çalışıldığını, vatandaşın görüşlerinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.
AK Parti’ye halk desteğinin her geçen gün arttığını ifade eden Demir, halkın olumlu görüşlerinin kendilerini mutlu ettiğini kaydetti. AK Parti’nin herkesi kucakladığını ve el uzattığını dile getiren Demir, "Halkımızla el ele verdik. Ülkemizin kalkınması, gelişmesi, dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yerini alması için çaba harcadık. Bunu başardıkta. Halkımızın desteği teveccühü olmasa eğitimde, sağlıkta, ekonomide, dış politikada yani her yönüyle bu kadar başarı sağlanamazdı. Zaman zaman bağımsız anketler yapılıyor. AK Parti’nin halk desteğini artırdığı, buralarda da görülüyor. Ülkede güven var, istikrar var" diye konuştu.
Esnaf ziyaretini tamamlayan milletvekili Demir, talep eden vatandaş ve esnaflarla da hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir