ASAYİŞ - 17 Ağustos 2025 Pazar 15:51

Çorum’dan yüzmek için Samsun’a gelen gençlerden biri boğuldu, diğeri kayıp

A
A
A

Çorum’dan denize girmek için Samsun’a gelen 3 arkadaştan 1’i boğularak hayatını kaybederken, 1 kişi ise Karadeniz’in azgın sularında kayboldu.

Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Güzelyalı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çorum’dan 3 arkadaş denize girmek için Samsun’a geldi. Arkadaşlardan Haşim Arıcı (18) ve Salih Samet Kiraz (17) Karadeniz’in azgın sularında kayboldu. Haşim Arıcı’nın cansız bedeni sahile vurdu.

Çorum’dan yüzmek için Samsun’a gelen gençlerden biri boğuldu, diğeri kayıp

Arıcı’nın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığına gönderildi. Kayıp olan Salih Samet Kiraz’ı bulmak için denize girdikleri bölgeye Samsun Emniyet Müdürlüğü Gemi Adamları ve Seyir Hizmetleri Büro Amirliği ekipleri, dalgıç polisler ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi.

Çorum’dan yüzmek için Samsun’a gelen gençlerden biri boğuldu, diğeri kayıp

Ekipler, kayıp Salih Samet Kiraz’ı bulmak için denizde arama çalışmalarını sürdürüyor.

Muhammer Ay

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Kurşunlanan evde anne-oğul yaralandı Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan 2 aile arasında çıkan kavgada 2 ikamet kurşunlandı. Kurşunlanan ikametin birinde anne ve oğlu saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Battalgazi Mahallesi Derinçay Sokak’ta meydana gelen olayda, iddiaya göre daha önceden aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan 2 aile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından E.U. ve D.U. tüfekle anne N.E. ve oğlu İ.E.’nin yaşadığı ikamete ateş açtı. Olayda, N.E. ve İ.E. saçmaların isabet etmesi sonucu yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de anne ve oğlunu olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şüpheliler E.U. ve D.U. yakalanırken, aynı saatler içerisinde olayla bağlantılı olduğu düşünülen bir kurşunlama olayı daha gerçekleşti. Yine Battalgazi Mahallesi’nde bulunan Nazır Geçidi Sokak üzerinde kimliği belirsiz şahıslar tarafından bir ikamete ateş açıldı. Kurşunlar ikamete isabet ederken, olayda yaralanan olmadı. Polis ekipleri ikinci kez gerçekleşen kurşunlama olayının şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. , Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.