Kadınlara yönelik eğitim çalışmalarını sürdüren İlkadım Belediyesi, bu kez eğitimci kadınlara özel ‘Eğiticinin Eğitimi’ sertifika programını hayata geçiriyor.
İlkadım Belediyesi, eğitim alanında kendini geliştirmek ve eğitici yönünü güçlendirmek isteyen kadınlar için ‘Eğiticinin Eğitimi’ sertifika programı düzenliyor. Hanımeli Konağı’nda uzman eğitmen tarafından verilecek eğitim için kayıtlar devam ediyor. 28-29 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek programda, kadın eğitmenlere 4 farklı başlıkta ücretsiz eğitim sunulacak.
"Sınırlı kontenjan"
Kadınlara yönelik eğitimlere kararlılıkla devam ettiklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "İş hayatında, sosyal hayatta, aile yaşamında ve kişisel gelişim alanlarında kendini daha güçlü hissetmek isteyen kadınlarımıza yönelik eğitimlerimizi sürdürüyoruz. Kadınlara özel mekânımız olan Hanımeli Konağı’nda, bu kez en az ön lisans mezunu eğitimci kadınlarımıza yönelik ‘Eğiticinin Eğitimi’ sertifika programını başlatıyoruz. Program kapsamında Öğrenme Psikolojisi, Etkili İletişim ve Sunum Yöntemleri, Ölçme ve Değerlendirme ile Eğitim İçerik Tasarımı konularında iki gün boyunca ücretsiz ve nitelikli bir eğitim verilecek. Üniversite onaylı programın sonunda ise on-line sınav yapılacak. Kontenjanı sınırlı olan eğitim programımıza başvurular, belediye internet adresi üzerinden on-line olarak alınmaktadır. Kendisini alanında daha da geliştirmek isteyen kadın eğiticilerimizin bu fırsatı değerlendirmelerini temenni ediyorum" dedi.









