ASAYİŞ - 10 Aralık 2025 Çarşamba 20:34

Samsun’da üç araç birbirine girdi: 3 yaralı

A
A
A
Samsun’da üç araç birbirine girdi: 3 yaralı

Samsun’un Havza ilçesinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.


Kaza, Vezirköprü-Havza karayolu Ortaklar Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Vezirköprü istikametinden Havza istikametine giden Ümit Ç. idaresindeki 55 AAK 517 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesi karşı yönden gelen Hasan Y. idaresindeki 37 PS 025 plakalı otomobil ile çarpıştı.


Çarpmanın etkisiyle savrulan Ümit Ç. idaresindeki otomobil yine karşı yönden gelmekte olan Serhat Ö.’nün kullandığı 55 AAZ 303 plakalı otomobile çarptı. Kazada sürücü Ümit Ç. ile araçlarda bulunan Hatice Ö. ve Kurtça Ö. yaralandı.


Olay yerine sevkdilen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar, ambulanslarla Havza Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili sorşturma başlatıldı.



Samsun’da üç araç birbirine girdi: 3 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Beşiktaş ile Kayserispor 50. randevuda Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında yarın sahasında oynayacağı Kayserispor ile ligde 50. kez karşılaşacak. Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Beşiktaş, yarın saat 20.00’de Kayserispor’u konuk edecek. Ligde 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan siyah-beyazlılar, 29 puanla 5. sırada bulunuyor. Sarı-kırmızılılar ise 2 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonucunda topladığı 15 puan ve averajla 16. basamakta yer alıyor. Ligde 50. randevu Beşiktaş ile Kayserispor, bugüne kadar Süper Lig’de 49 kez karşı karşıya geldi. Geride kalan müsabakalarda siyah-beyazlılar 30, sarı-kırmızılılar da 10 kez sahadan galip ayrılırken, 9 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu karşılaşmalarda Kartal, 82 kez rakip fileleri havalandırırken, Kayseri ekibi de 43 defa gol sevinci yaşadı. Kartal, 2011’den bu yana İstanbul’da kaybetmiyor Beşiktaş, Kayserispor’u konuk ettiği son 12 maçta mağlup olmadı. Söz konusu süreçte 11 galibiyet elde eden Kartal, 1 kez de berabere kaldı. Kayseri temsilcisi, İstanbul’da son 3 puanını 15 Ekim 2011 tarihinde 2-0’lık skorla almıştı. İki takım, siyah-beyazlıların ev sahipliğinde ligde toplamda ise 24 müsabakaya çıktı. Kartal, bu maçlarda 19 galibiyet elde ederken, sarı-kırmızlı takım da 2 defa kazandı. 3 maç ise berabere tamamlandı. Djalo cezalı, 4 futbolcu sınırda Siyah-beyazlılarda savunma oyuncusu Tiago Djalo, sarı kart cezalısı olduğu için Kayserispor karşısında oynayamayacak. Beşiktaş’ta ayrıca sarı kart sınırında da 4 futbolcu yer alıyor. Emirhan Topçu, Felix Uduokhai, Tammy Abraham ve Orkun Kökçü, Kayseri maçında sarı kart görmeleri halinde ligde gelecek hafta Eyüpspor ile deplasmanda oynanacak müsabakada cezalı olacak. Ozan Ergün yönetecek Beşiktaş ile Kayserispor arasında oynanacak karşılaşmayı hakem Ozan Ergün yönetecek. Ergün’ün yardımcılıklarını Esat Sancaktar ile Bahtiyar Birinci yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Melih Aldemir olacak.