ASAYİŞ - 24 Ekim 2024 Perşembe 16:17

Vücuduna 4 kurşun isabet eden TUSAŞ gazisi: “Böyle hain saldırılarla bizleri yıldıramazlar"

A
A
A
Vücuduna 4 kurşun isabet eden TUSAŞ gazisi: “Böyle hain saldırılarla bizleri yıldıramazlar"

Dün Ankara’da gerçekleşen Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.’ye (TUSAŞ) yapılan hain terör saldırısı sonucu vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden 4 kurşunla yaralan İlker Şahin, “Böyle hain saldırılarla bizleri yıldıramazlar. Buradan çıkar çıkmaz işimin başına dönüp vatanım için çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Ankara’da gerçekleşen Türkiye Havacılık ve Uzay Sanayisine yapılan terör saldırısı sonucu vücudunun çeşitli yerlerine, isabet eden 4 kurşunla yaralan 25 yaşındaki Samsun Termeli İlker Şahin’i, Samsun’un Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, kaldırıldığı Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti. Hastane yetkilileri tarafından tedavi ile ilgili bilgiler alan Başkan Kul, gazinin babası Mustafa Şahin ve ailesi ile de sohbet ederek, herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

Vücuduna 4 kurşun isabet eden TUSAŞ gazisi: “Böyle hain saldırılarla bizleri yıldıramazlar

“Böyle hain saldırılarla bizleri yıldıramazlar"

Yaşanan hain saldırı anlarını Başkan Kul’a anlatan Gazi Şahin, “TUSAŞ’ta tekniker olarak çalışıyorum. Vardiya değişim saatimizdi işten çıkarken birden saldırmaya başladılar. Silah sesleri ile önümde bulunanlar yere düştü. O esnada ayağımdan vurulmuşun ama olayın sıcaklığı ile hissetmedim. Daha sonra ambulansla hastaneye kaldırdılar. Vücuduma 4 kurşun isabet etmiş 3’ünü çıkardılar, biri ayağımda sinirlere çok yakın olduğu için bıraktılar. Böyle hain saldırılarla bizleri yıldıramazlar. Bizler vatanımız için üretmeye devam edeceğiz. Buradan çıkar çıkmaz işimin başına dönüp vatanım için çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Gaziye geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Kul ise “Geçtiğimiz haftalarda gazimiz ile ilçemizde bir araya gelmiştik. Yaralandığını öğrenir öğrenmez hastanede ziyaretine geldim. Gazimiz çok metanetli ve Terme’ye selamı var. Ülkemizin yetiştirdiği kıymetli evlatlarımızın çalıştığı gözbebeğimiz TUSAŞ Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza Rabb’imden acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun” şeklinde konuştu.

Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ’a yapılan hain terör saldırısı sonucu 5 kişi şehit olmuş, 22 kişi de yaralanmıştı.

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bursa Ağır Vasıta, firmaların araç filosunu güçlendiriyor Bursa Ağır Vasıta, bir çok sektörün önde gelen firmalarıyla yaptığı anlaşmalarla, şirketlerin araç filolarına güç katmaya devam ediyor. Bekiroğlu Pazarlama ve Kıymak Gıda’ya 24 adet Isuzu marka aracın teslimatını gerçekleştirilirken, daha önce yapılan teslimatlarla birlikte şirketin filosundaki sayı 65’e ulaştı. Teslimat törenine Bekiroğlu Pazarlama ve Kıymak Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Kıymak, Genel Müdür Serdar Özcan, Filo Müdürü Veysel Alp, Bursa Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Koçaslan, Bursa Ağır Vasıta Genel Müdürü Ahmet Uğur, Satış Direktörü İnci Kaplan ve Satış Danışmanı Fatih Hasan katılım sağladı. Teslimat sırasında yapılan açıklamalarda, her iki taraf da uzun yıllara dayanan iş birliklerini daha da ileriye taşıma hedeflerini dile getirdi. Bursa Ağır Vasıta Genel Müdürü Ahmet Uğur, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Bekiroğlu Pazarlama ve Kıymak Gıda ile uzun yıllardır sürdürdüğümüz sağlam iş birliğimizi bugün bir kez daha taçlandırmış bulunuyoruz. Teslim ettiğimiz 24 yeni Isuzu araçla birlikte toplamda 65 araca ulaştık. Bu, sadece bir teslimat değil; karşılıklı güvene dayalı ilişkimizin bir göstergesidir. Bursa Ağır Vasıta olarak, her zaman müşterilerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. İş birliklerimizin gelecekte daha da güçlenerek devam edeceğine inanıyoruz." Bursa Ağır Vasıta Satış Direktörü İnci Kaplan ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Bekiroğlu Pazarlama ve Kıymak Gıda ile kurduğumuz ticari bağ, yalnızca bir araç temini süreciyle sınırlı değil; yıllara dayanan bir güven ve karşılıklı anlayış üzerine kurulu bir ortaklıktır. Bu güçlü ilişkimiz sayesinde bugünkü teslimatı gerçekleştirdik. Bizler, Bursa Ağır Vasıta olarak, sadece bir araç satıcısı değil; aynı zamanda çözüm ortağı olmayı sürdürüyoruz. Müşterimizin büyüme yolculuğunda onların her daim yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz." Teslimatla ilgili açıklamalarda bulunan Bekiroğlu Pazarlama ve Kıymak Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Kıymak da, Isuzu ve Bursa Ağır Vasıta ile olan iş birliklerinden duydukları memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi; "Yıllardır filomuzda Isuzu araçlar kullanıyoruz ve bu araçlardan aldığımız performans, dayanıklılık ve ekonomik kullanım sayesinde markaya olan güvenimiz her geçen gün daha da pekişiyor. Yeni yatırım sürecinde de hiç tereddüt etmeden yine Isuzu’yu ve Bursa Ağır Vasıta’yı tercih ettik. Bursa Ağır Vasıta ekibi, her zaman çözüm odaklı, hızlı ve kaliteli hizmet sunuyor. Bu da bizim gibi sahada hız ve güvenilirliğe önem veren firmalar için büyük bir avantaj." Isuzu’nun dayanıklı ve performans odaklı araçları, Bekiroğlu Pazarlama ve Kıymak Gıda’nın operasyonel süreçlerine önemli katkılar sağlayacak. Gerçekleştirilen bu teslimat, iki şirket arasındaki iş birliğinin daha da derinleşeceğinin sinyallerini verdi.