GENEL - 22 Ocak 2018 Pazartesi 14:22

Ceylanpınar’da muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını gideriyor

A
A
A
Ceylanpınar’da muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını gideriyor

Ceylanpınar Belediyesi ve TÜGVA Ceylanpınar ilçe temsilciliğinin ortak yürüttüğü çalışmalar kapsamında ilçe genelinde bulunan muhtaç aileler tespit edilerek ihtiyaçları gideriliyor.

Ceylanpınar Belediyesi ve TÜGVA Ceylanpınar ilçe temsilciliğinin ortak yürüttüğü çalışmalar kapsamında ilçe genelinde bulunan muhtaç aileler tespit edilerek ihtiyaçları gideriliyor.


Ceylanpınar Belediyesi ve TÜGVA tarafından muhtaç ailelerin yüzü güldürülüyor. İlçe genelinde TÜGVA tarafından tespit edilen muhtaç ailelerin ihtiyaçları Ceylanpınar Belediyesi’nin de desteğiyle gideriliyor. Bu kapsamda Özbek Mahallesinde yaşayan Özbek ailesini ziyaret eden Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol ve TÜGVA ilçe Temsilcisi Ali Tuncay Asrağ, ailenin ihtiyaçlarını yerinde tespit ettiler. Yanlarında getirdikleri mont ve ayakkabılar çocuklara hediye edilirken aileye de gıda kolisi bırakıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol burada yaptığı açıklamada, muhtaç aileleri tespit ederek ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını belirterek, "Özbek Mahallemizde ihtiyaç sahibi bir ailemizin olduğunu öğrendik. Sosyal ve Kültür İşler Müdürlüğü ekiplerimizle beraber ailemizi ziyaret ettik. Ailemizin bazı eksikleri vardır. TÜGVA ilçe temsilcimizle de beraber ailemizin ihtiyaçlarını gidererek kendilerine kışlık mont, ayakkabı ve gıda kolisi getirdik. Ailemizin başka ihtiyaçları da var. Onları da en kısa zamanda tedarik edeceğiz" dedi. Özbek Mahalle Muhtarı Sefer Muhammed Erdem de, muhtaç aileye yardım eden Ceylanpınar Belediyesi ve TÜGVA’ya teşekkür ederek, "Mahallemizde muhtaç bir ailemiz vardır. Belediyemiz bugün muhtaç ailemize gerekli yardımları yaptı. Belediye başkanımıza göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Yapılan yardımlardan dolayı Ceylanpınar Belediyesi ve TÜGVA’ya teşekkür eden aile reisi Ahmet Özbek ise, yurt dışından yeni geldiklerini, iş bulamadığı için mağdur olduklarını söyledi. Özbek, "Belediye başkan yardımcımız bizi ziyaret etti. Evimizde eksiklerimizi gördü. Sağ olsun bizden yakından ilgilendiler. Çocuklarımıza mont ve ayakkabı getirdiler. Yapmış oldukları yardımlardan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Çal Mağarası’nın otopark sorunu çözülüyor Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Çal Mağarası’nı ziyaret etti. Mağara çevresine yapılacak yeni otopark alanını yerinde inceleyen Başkan Genç, görüntü kirliliğine neden olan derme çatma yapıların yıkılması için talimat verdi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında olan Çal Mağarası’nı ziyaret etti. Başkan Genç’e ziyarette AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü ve Düzköy Belediye Başkanı Selim Çelenk eşlik etti. Çal Mağarası’nın Trabzon’un önemli turizm merkezlerinden biri olduğunu ifade eden Başkan Genç, Çal Mağarası’nın daha da geliştirilmesi ve ziyaretçilere daha iyi hizmet verebilmesi için yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Mağara çevresinde yapılacak olan yeni otopark alanı için de detaylı bir değerlendirme yapan Başkan Genç, mevcut durumda görüntü kirliliği oluşturan derme çatma yapıların yıkılmasını istedi. Başkan Genç, Çal Mağarası’nın çevresinin daha düzenli ve estetik bir görünüme kavuşması gerektiğini belirterek, “Trabzon’un doğal güzelliklerini en iyi şekilde koruyarak, turizme kazandırmak bizim öncelikli görevlerimiz arasında. Çal Mağarası, şehrimizin en değerli turizm merkezlerinden biri. Burada yapılacak otopark alanı, ziyaretçilerin konforunu artıracak. Aynı zamanda çevredeki görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırarak, doğal dokuyu bozmadan düzenlemeler yapacağız” dedi.