YEREL HABERLER - 17 Ekim 2012 Çarşamba 17:15

ŞANLIURFA BELEDİYESİ 9 İŞ HANINI GÖRÜNTÜ KİRLİLİОİNDEN KURTARIYOR

A
A
A
ŞANLIURFA BELEDİYESİ 9 İŞ HANINI GÖRÜNTÜ KİRLİLİОİNDEN KURTARIYOR

Şanlıurfa Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü, kentteki görüntü kirliliğinin önüne geçmek için yürüttüğü çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye karşısındaki ve eski vilayetin yanındaki 9 iş hanının cephesini güzelleştirip iyileştiren Şanlıurfa Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü, çalışmalarını kendi işçileri, kendi malzemeleri ve kendi imkanlarıyla yapıyor.
Urfa İş Hanı`ndaki cephe sağlıklaştırmasını tamamlayan Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü, Yetkin İş Hanı`nda çalışmalarını yürütüyor. Daha sonra Bulvar İş Hanı, Lale İş Hanı, Kürkçüoğlu İş Hanı, Rastgeldi İş Hanı`na sırasıyla geçip cephelerdeki tabela ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırmayı planlıyor.
Şanlıurfa Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Palalıoğlu, daha önceki yıllarda da Buhara, Halepli Bahçe, Mance ve Dede Osman mahallelerinde badana çalışması yaparak görüntü kirliliğini ortadan kaldırdıklarını söyledi.
Akçakale yolu ve Sırrın mahallelerinde 6 bin 861 metrekare sıva ile boya yapıldığını da hatırlatan Palalıoğlu, ayrıca binalarına, apartmanlarına ya da iş yerlerinin dış cephesine boya badana yapmak isteyen vatandaşlara ücretsiz iskele verdiklerini belirtti.
Akçakale yolu, Kadri Eroğan Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi`nde bulunan 250 dükkanın sundurma ve tabelasını da yaptıklarını anlatan Palalıoğlu, şimdi ise eski vilayetin yanında ve belediye binası karşısında bu çalışmaları yürüttüklerini aktardı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir