ASAYİŞ - 12 Ocak 2012 Perşembe 13:48

ŞANLIURFA`DA TAŞLI SOPALI KAVGA: 5 YARALI

A
A
A
ŞANLIURFA`DA TAŞLI SOPALI KAVGA: 5 YARALI

Şanlıurfa’nın merkeze bağlı Küçükhan köyünde iki aile arasında daha önceye dayanan bir husumetten dolayı çıkan taşlı sopalı kavgada 5 kişi yaralanırken, çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, olay, Şanlıurfa’nın merkeze bağlı, Küçükhan köyünde meydana geldi. İddiaya göre, iki aile arasında daha önceye dayanan bir husumetten dolayı sözlü tartışma çıktı. Giderek büyüyen tartışma bir süre sonra her iki aile yakınlarının toplanmasıyla taşlı ve sopalı kavgaya dönüştü. İhbar üzerine, köye hareket eden jandarma ve sağlık ekipleri, bir süre olay yerini aradı. Jandarma ekiplerinin köye varmasıyla birlikte kavga sonlandırılırken, çıkan taşlı sopalı kavgada 5 kişi vücutlarına
isabet eden taş ve sopa darbeleriyle hafif şekilde yaralandı. Yaralılardan bazılarının tedavileri ambulansta yapılırken, diğer yaralılar ise tedavisi yapılmak için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sivil araçlarla getirildi. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan çok sayıda kişi ifadelerinin alınması için karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir