DÜNYA - 13 Şubat 2013 Çarşamba 14:36

ŞANLIURFASPOR, MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

A
A
A
ŞANLIURFASPOR, MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

ŞANLIURFA (İHA) ``“ Şanlıurfapor, PTT 1. Lig`in 22. haftasında deplasmanda oynayacağı MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı.
Ligin 21. haftasında Kartalspor ile oynayan maçta Şanlıurfaspor`un deplasmandaki durumunu değerlendiren Şanlıurfapor Teknik Direktörü Bahri Kaya, ``Geçen hafta oynadığımız Kartalspor maçında sezonun en iyi deplasman oyunlarından birini oynadık. Kartalspor karşılaşmasında ilk yarı gol atıp öne geçmeyince devrenin son dakikasında 10 kişi kalmamızla beraber, ikinci yarıda çok sıkıntı çektik. Kartalspor gol attı öne geçti. Ancak bizim takımımız gerçekten bu sene gerek geriye düştüğü maçta, gerek mağlup olduğu maçlarda bile mağlubiyeti kabullenmeyişi var. Sahada mükemmel futbol oynuyor. Skor ne olursa olsun maçı kazanmak adına inanılmaz bir mücadele örneği veriyor. Kartalspor gol attıktan sonra oyuna tekrar hakim olarak maçı 1-1`e getirdik. Maç şartlarına göre maçı kazanmamız gerekirken ikinci yarı 11`e 10 oynandıktan sonra maç sonunda alınan bir puan önemlidir. Böyle mücadelede Tonia Tisdell`in yaptığı takımını yalnız bırakmak gibi bir hareket asla yakışmadı bunu böyle yapmamalıydı ama sağlık olsun. Bizi İstanbul`da yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ediyorum`` diye konuştu.
MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına devam ettiklerini anlatan Kaya, ``MKE Ankaragücü ligdeki konumu itibariyle oynadığı futbolun karşılığı bu futbol değil ama bazen şansızlıklar bazen deneyimsizlikleri onları 14 puanda bıraktı. Aldığı puanla kalitesiyle hiçte eş değil skor ne olursa olsun oyunu bırakmıyorlar. İlk yarı biz öne geçtik geldiler bize iki gol attılar onlar öne geçti biz son 20 dakikada ancak maçı çevirebildik. Ama biz ilk yarıdan daha faklıyız ciddi bir ekibiz, her ne olursa olsun galibiyetten başka düşüncemiz olmadı ileriki haftalarda mesaj verecek bir oyun ve sonuç ile Ankara`dan dönmeliyiz. Bizim lig`deki hedefimiz belli mutlaka galibiyetle Şanlıurfa`ya dönmeliyiz. Yeni yönetimin gelmesiyle beraber 14 tane futbolcu aldık. Eksiklerimiz vardı, hem mevki olarak hem sayısal olarak sakatlar ve kırmızı kartımız var. Yeni gelen oyuncuların hazırlık maçı olmadığından dolayı oynatarak kazanıyoruz. Hem de mevcut takımı geliştirerek yolumuza devam ediyoruz`` şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir