ÇEVRE - 08 Eylül 2021 Çarşamba 13:08

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu kent merkezinde devam eden çalışmaları denetledi

A
A
A
Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu kent merkezinde devam eden çalışmaları denetledi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt Belediyesi tarafından yapım inşaatı hızla devam eden Hz.

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt Belediyesi tarafından yapım inşaatı hızla devam eden Hz. Fakirullah Caddesi iyileştirme çalışmalarını inceleyerek, denetimlerde bulundu.


Kentin sosyal, kültürel ve ekonomik yaşamına değer katacak ve aynı zamanda şehre yeni bir estetik görünüm kazandıracak olan cadde de devam eden alt yapı ve yenileme çalışmalarını inceleyen Vali Hacıbektaşoğlu, firma ve belediye yetkililerinden bilgi aldı. Cadde üzerindeki esnaf ve vatandaşlarla görüşerek, sorun, talep ve şikayetlerini dinledi.


Hz. Fakirullah Caddesinde yapılan iyileştirme çalışmaları ile ilgili esnaf ve vatandaşları bilgilendiren ve görüşlerini alan Vali Hacıbektaşoğlu, “Esnafımızın ve vatandaşlarımızın gösterdikleri sabır ve hoşgörüden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Kente yakışır bu projenin hizmete girmesi için yoğun çaba harcıyoruz. Caddenin biran önce tamamlanması için çalışmaları hızlandırdık, inşallah caddemizi en kısa sürede tamamlayarak, kadirşinas Siirtli hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Caddemiz bittiği zaman Türkiye’nin en iyi modern örnek caddelerinden biri olacaktır” dedi.


Vali Hacıbektaşoğlu’nun inceleme programında, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül, Fen İşleri Müdürü Özcan Balık ve diğer belediye yetkilileri de hazır bulundu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Malatya Psikiyatri hastaları hünerlerini konuşturdu Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Servisinde tedavi gören hastaların yaptığı el sanatları eserlerinden oluşan sergi, Malatya Park AVM’de yapılan açılış töreni izlenime sunuldu. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde tedavi gören hastaların iş ve uğraşı faaliyetleri kapsamında yapmış oldukları dekoratif el sanatları, takı, tesbih, çanta, ahşap ve seramik ürünlerinden oluşan El Sanatları Sergisi açıldı. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Bölümü Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Kerim Uğur, yaptığı açıklamada, “Psikiyatri Servisimizde hastalarımız için terapi odası var. Hastalarımızın terapi odasında yaptığı ürünleri sergilemek için alışveriş merkezinde böyle bir stant açtık. Hastaların tedavi sürecini katkısı rehabilitasyon açısından bu gibi etkinliklerin çok faydalı olduğunu düşünüyoruz” dedi. Malatya İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Esin İnce, Yeşilyurt İlçe Sağlık Müdürü Dr. Seyid Çiftçi, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nuray Dağaşan, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Ömer Doğan, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Destek ve Kalite Müdürü Mehmet Soylu Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Muhammed Serdar Buğday, Uzm. Dr. Orhan Yücel, Dr. Yunus Coşar, Psikiyatri Bölümü Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Kerim Uğur, Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi hocaları ile psikiyatri hastaları ve yakınlarının katıldığı açılış halk oyunları gösterisi ile son buldu. Sergi, 3-6 Mayıs tarihleri arasında Malatya Park AVM’de açık olacak.