SPOR - 02 Nisan 2021 Cuma 15:19

Boyabat halı saha inşaatı başladı

A
A
A
Boyabat halı saha inşaatı başladı

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun Boyabat ziyaretinde müjdesini verdiği yeni halı saha projesi inşaatı başladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun Boyabat ziyaretinde müjdesini verdiği yeni halı saha projesi inşaatı başladı.


Sinop’un Boyabat ilçesinde Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Boyabat Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında yapılacak yeni halı saha projesinin inşaat çalışmaları start aldı. Geçen mart ayında ihalesi ve yer teslimi gerçekleştirilen halı sahada çalışmalar başladı. Camikebir Mahallesi 124 ada 25 parsel üzerindeki mevcut eski halı sahanın yerine inşa edilen saha 1269 m2 büyüklüğünde olacak. Kapalı olarak hizmete sunulacak sahanın yanında idari bina ve soyunma odalarının olduğu ek bir bina inşa edilecek.


220 kişilik tribün kapasitesi olan projenin 2021 yılı sonlarına doğru hizmete girmesi bekleniyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Söke’de hayvan barınağı inşaatı hızla devam ediyor Söke Belediyesi tarafından Mart ayı içinde temeli atılan Söke Belediyesi Sevimli Patiler Sevgi Evi’nin yapım çalışması hızla devam ediyor. Ekonomik krize ve açıklanan tasarruf tedbirlerine rağmen, Sökeli iş insanlarının katkılarıyla gerçekleştirilen yapım işi hız kazanırken, yakın zamanda tamamlanacak. Hayvan barınağında tuğlalar örülürken, barınağın duvarları yükselmeye başladı. Çalışmaları yakından takip eden Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, seçim sonrasında araya giren bayram tatili ve bunun yanında tüm ülkeyi ilgilendiren ekonomik sıkıntıların çalışmaları biraz geciktirdiğini söyledi. Tüm zorluklara rağmen Söke Belediyesi’nin hizmet üretmek için çalıştığını ve boş durmadığını ifade eden Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan; “Sevimli Patiler Sevgi Evi’nin yapımı için hızla çalışmalarımız devam ediyor. Bir yandan bakımların yapılacağı alan hazırlanırken, idari binanın duvarları örülüyor. Ülkede ekonomik sıkıntılar var, tasarruf tedbirler de açıklandı. Ülkede bir çivinin çakılmadığı ortamda Söke Belediyesi kendi öz kaynakları ve Söke’nin değerli iş insanlarının katkılarıyla barınak inşa ediyoruz. Biz insanlarımızı her şeyi hızlı yapmaya alıştırmışız. Seçim sonrası planlamalar, bayram tatili süreci araya girdi. Kimsenin şüphesi olmasın halkımız Mustafa Başkanı’na güvensin. Söke emin ellerde. Söke’nin parası, Sökemize hizmet olarak geri dönüyor ve dönecek” dedi. Başkan Arıkan hizmet ederken aykırı seslere kulaklarını tıkadığını belirterek; “Onlara bizden ekmek çıkmaz. Biz işimize bakıyoruz” diye konuştu.