GENEL - 02 Ekim 2018 Salı 11:11

Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu toplantısı yapıldı

A
A
A
Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu toplantısı yapıldı

Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu, 2018 yılı ekim ayı toplantısı, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.

Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu, 2018 yılı ekim ayı toplantısı, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.


Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda, Koruma Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda; Denetimli Serbestlik Müdürlüğü uzman personelleri tarafından genel yapı ve işleyiş hakkında bilgi verildikten sonra denetimli serbestlik hizmetleri hakkında kurul üyeleri bilgilendirildi. Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu toplantısında, bir önceki toplantıda görüşülen konular değerlendirilirken, “Bin Dokunuş Bir Hayat” adlı proje yapılacak sergi çalışması, yükümlülerle yönelik açılacak girişimcilik kursu hakkında bilgilendirme, Çocuk, genç, yükümlü ve denetimli serbestlik altında bulunan yükümlülere yönelik yapılacak sanatsal çalışmalar, Yükümlülerin denetimli serbestlik altında KOSGEB imkânlarından nasıl faydalanacağı konuları görüşüldü.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Başkan Görgel: “Yangının büyük bölümü kontrol altına alınmış durumda” Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, ahşap ve mobilya imalatı üzerine faaliyet gösteren fabrikada çıkan yangınla ilgili olarak “Yangının büyük bölümü kontrol altına alınmış durumda. Allah’tan yangın can kaybına yol açmadı, herhangi bir kaza ve sıkıntıya yol açmadan yangını söndüreceğiz” dedi. Kahramanmaraş’ta ahşap ve mobilya imalatı üzerine faaliyet gösteren fabrikadaki alanda incelemede bulunan Başkan Görgel, yetkililerden bilgi alıp fabrika sahiplerine ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Yangının büyük bir bölümünün kontrol altına alındığını ifade eden Başkan Görgel, “Burası büyük bir mobilya fabrikası, bize gelen ihbarın ardından kısa sürede gelip yangını söndürmeye çalışıyoruz. Yangının büyük bölümü kontrol altına alınmış durumda. Kimyasal maddelerin de olduğu için yangının söndürmek kolay değil. Gerçekten arkadaşlarımız büyük bir özveri ile çalışıyor. Biraz önce kum ocağı atölyemizde kaza meydana geldi, bir kardeşimiz canımız vefat etti. Ne yazık ki zor bir gece geçiriyoruz. Allah’tan yangın can kaybına yol açmadı, herhangi bir kaza ve sıkıntıya yol açmadan yangını söndüreceğiz” dedi. Başkan Görgel, yangın söndürme çalışmalarına itfaiye daire başkanlığının ekiplerinin yanı sıra orman bölge ve emniyet teşkilatının da destek verdiğini ifade etti.