YEREL HABERLER - 02 Mart 2014 Pazar 14:37

Milli Eğitim Müdürü Bozkuş Öğrencilerle Yemekte Biraraya Geldi

A
A
A
Milli Eğitim Müdürü Bozkuş Öğrencilerle Yemekte Biraraya Geldi

Şırnak'ın Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Emin Bozkuş ve şube müdürleri Fen Lisesi öğrenci yurdunda kalan 100 öğrenci, öğretmen ve idarecilerle yemekte bir araya geldi.
Cizre Öğretmen Evi'nda düzenlenen yemeğe Milli Eğitim Müdürü M. Emin Bozkuş, Şube Müdürleri Bülent Elçitorunu ve Mevlit Gayirinal, Fen Lisesi Okul Müdürü Selim Duran, idareciler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Yemek öncesinde öğrencilerin oturdukları masları tek tek dolaşan İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Emin Bozkuş, öğrencilerle sohbet edip, ders durumu ve sorunları hakkında bilgi aldı. Öğrencilere yönelik organize edilen yemek programı ile ilgili kısa bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Emin Bozkuş, yemeği düzenlemelerindeki amacın çevre ilçelerden gelerek Fen Lisesi'nde eğitimlerine devam edip yurtta kalan öğrencilerle bir araya gelmek, burada yalnız olmadıklarını hissettirmek ve daima yanlarında olduklarını göstermek olduğunu söyledi. Bozkuş, "Bu vesile ile hem öğrencilerimizle bir araya geldik hem de öğrencilerimiz bir saatliğine de olsa ders stresi ortamından kurtulup gönüllerince eğlenmenin keyfini yaşamış oldu. Bu anlamda yemeğe katılan bütün öğrencilere eğitim hayatlarında başarılarının devamını dilerim" dedi.
Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği yemeğin ardından öğrenciler öğretmenleri ile birlikte müzik eşliğinde halay çekip doyasıya eğlendi. Program sonunda öğrenciler milli eğitimi müdürlüğünün tahsis ettiği araçlarla kaldıkları yurda götürüldü.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Burdur Burdur’da yaşlı adamı gasp edip tartaklayan şüpheli tutuklandı Burdur’da sokakta yürüdüğü sırada yaşlı adamın gömleğinin cebinde bulunan cüzdanını ve telefonunu gasp edip tartaklayan şüpheli polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay sabah saatlerinde Şekerevleri Mahallesi eski gülyağı fabrikası önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre dolaşmak için evden çıkıp yolda yürüyüş yapan Halil T.(68) eski gülyağı fabrikası önüne geldiği sırada karşısından gelen M.A.(22) isimli şahıs, gömleğinin cebinde bulunan cüzdanı gasp etmeye çalıştı. Yaşanan arbede sırasında yaşlı adamın kafasına vuran ve yere düşürüp yaralayan M.A. yaşlı adamın cüzdanını ve telefonunu alıp olay yerinden kaçtı. Olayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Halil T. ambulans ile Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaşlı adamı darp ederek cüzdanını ve telefonunu çalan M.A. isimli şüpheli ise çok geçmeden yaşanan kovalamacanın ardından Burç Mahallesi Aşıklar Parkı civarında kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edilen M.A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken gasp ettiği Bin 900 TL para ve yaşanan kovalamaca esnasında düşürdüğü yaşlı adama ait cep telefonu sahibine teslim edildi.