YEREL HABERLER - 02 Mart 2014 Pazar 14:45

Cizre Diclespor U-17 Futbol Liginde Şırnak Şampiyonu Oldu

A
A
A
Cizre Diclespor U-17 Futbol Liginde Şırnak Şampiyonu Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu U-17 Amatör Akademi Futbol Ligi'nde Cizre Diclespor, Silopi Serhat Belediyesporu 3-2 yenerek şampiyon oldu.
Lig şampiyonu olan Diclespor bölgeler arası gurup maçlarında oynama hakkını elde etti. Cizre Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi Futbol Okulu bünyesinde kurulan Cizre Diclespor, Cizre’de oynanan futbol müsabakasında Silopi Serhat Belediyesporu 3-2 yenerek U-17 Amatör Akademi Futbol Ligi'nde Şırnak şampiyonu oldu. Şırnak genelinde oynanan U-17 futbol Liginde Cizre Diclespor oynadığı on maçta elde ettiği 27 puan ile ligi birinci olarak tamamladı. U-17 futbol ligini şampiyon olarak bitirmenin sevincini yaşadığını ifade eden Antrenör Abdullah İde, ”Sporcularımız U-17 futbol liginden şampiyon olarak çıkmak için büyük bir emek ve çaba sarf ettiler ve bu çabaları sonucunda da hedeflediklerine ulaştılar" dedi.
U-17 liginden Şırnak şampiyonu olarak ayrılan futbolcularını tek tek tebrik eden İde, sporcuların elde ettikleri başarı ile hem kendilerini kanıtladıklarını, hem de kendilerine büyük bir mutluluk yaşattıklarını dile getirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir