ÇEVRE - 15 Kasım 2025 Cumartesi 14:42

Şırnak Belediyesi’nden su kesintisi uyarısı

A
A
A
Şırnak Belediyesi’nden su kesintisi uyarısı

Şırnak Belediyesi, dün akşam saatlerinde etkili olan şiddetli fırtına ve yoğun yağışlar nedeniyle kent merkezinde su kesintisi yaşandığını duyurdu.


Belediyeden yapılan açıklamaya göre, olumsuz hava şartları nedeniyle iletim hatlarında hasara yol açtığı ve bu nedenle şehre su verilemediği belirtildi. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmede, "Dün akşam etkili olan fırtına ve aşırı yağışlar nedeniyle DEDAŞ iletim hatlarında bir kopma meydana gelmiştir. Bu sebeple şehir merkezimize geçici olarak su verilememektedir. DEDAŞ ekipleri arızanın giderilmesi için çalışmalarını özveriyle sürdürmektedir. Sorun çözüldüğünde içme suyu tekrar abonelerimize ulaştırılacaktır. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Bakan Yerlikaya: "FETÖ’ye yönelik operasyonlarımızda 160 şüpheli yakalandı" İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "FETÖ’YE yönelik son 2 haftadır polislerimiz tarafından devam eden operasyonlarımızda; 160 şüpheli yakalandı" dedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye’nin bütünlüğüne ve Türk milletinin huzuruna kastedenlerle mücadelelerinin kararlılıkla devam edeceğini belirterek, şu ifadelere yer verdi; "FETÖ’YE yönelik son 2 haftadır polislerimiz tarafından devam eden operasyonlarımızda; 160 şüpheli yakalandı. FETÖ’nün kriptolu haberleşme programı ByLock kullanıcısı olan, Ankesörlü telefonlarla örgüt içindeki şahıslarla haberleşmeyi sürdüren, FETÖ’nün dışişleri bakanlığı mahrem hizmetler yapılanması, güncel yapılanması, eğitim yapılanması ve finans yapılanması, askeri mahrem yapılanması ve mahrem yapılanmalar içerisinde faaliyet gösteren, 160 şüpheli polislerimiz tarafından yakaladı. 90’ı tutuklandı. 52’si hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı. Diğerlerinin işlemleri devam ediyor. Cumhuriyet Başsavcılıklarımız ile EGM TEM Daire Başkanlığımız, KOM ve İstihbarat Başkanlıklarımız koordinesinde; Emniyet Müdürlükleri TEM ve KOM Şube Müdürlüklerince; Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Bartın, Batman, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, Nevşehir, Ordu, Sakarya, Sinop, Şırnak, Tekirdağ ve Tokat’ta gerçekleştirilen operasyonlarda; haklarından kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunanlar da yakalandı. Milli iradeye karşı kurulan tuzaklar bir bir bozuluyor."