SPOR - 15 Nisan 2021 Perşembe 18:41

Sivasspor futbol okulu eğitimine ara verdi!

A
A
A
Sivasspor futbol okulu eğitimine ara verdi!

DG Sivasspor Kulübü, artan korona vakaları nedeniyle “Sivasspor Merkez Futbol Okulu’nun” eğitimine ara verdiğini duyurdu.

DG Sivasspor Kulübü, artan korona vakaları nedeniyle “Sivasspor Merkez Futbol Okulu’nun” eğitimine ara verdiğini duyurdu.


Bir süre açılan Sivasspor Futbol Okulu yeniden eğitimine ara verdi. Konu ile ilgili Sivasspor’dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:


“Ülkemizde artan korona vakaları nedeniyle ramazan ayı ile birlikte “Kısmi Kapanma” uygulaması hayata geçirildi. Alınan önlemler gereği, Sivasspor Merkez Futbol Okulu eğitimlerine 17 Mayıs Pazartesi gününe kadar ara veriyoruz. Tüm sporcularımıza saygıyla duyurulur.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Okan Buruk son iki haftanın 11’ini bozmadı Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sivasspor müsabakasına son oynadıkları Pendikspor ve Adana Demirspor maçlarının 11’i ile başladı. Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Galatasaray evinde Sivasspor ile karşılaşıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk son oynadıkları, Pendikspor ve Adana Demirspor maçlarının 11’ini bozmadı ve Sivas karşısına da aynı 11 ile başladı. Sarı-kırmızılılar mücadeleye; Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Hakim Ziyech, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz ve Mauro Icardi 11’i ile başladı. Yedeklerde ise Günay Güvenç, Eyüp Aydın, Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu, Wilfried Zaha, Berkan Kutlu, Tete, Tanguy Ndombele, Serge Aurier, Carlos Vinicius bekledi. Erkek sutopu takımı taraftarları selamladı Galatasaray’da erkek sutopu takımı oyuncuları ve teknik ekibi, Sivasspor karşılaşması öncesinde taraftarları selamladı. Oyuncular ve teknik ekip burada kazandıkları kupalarla Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile birlikte fotoğraf çekildi. Oyuncular daha sonra sahada bir tur attı ve taraftarlara 3’lü çektirdi. Erkek sutopu takımı Spor Toto Süper Lig ve LEN Challenger Kupası’nda şampiyon olmuştu. Taraftarlar tribünleri doldurdu Bu sezon iç saha maçlarında takımlarını yalnız bırakmayan Galatasaray taraftarları, Sivasspor karşısında da tribündeki yerini aldı. RAMS Park’ta oynanan karşılaşmada tribünleri dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar, maç öncesinde tezahüratlarla takımlarını destekleyerek müsabakaya hazırladı.
Muğla Yeniden görevine başlayan Saylak, gazetecileri ağırladı Bodrum Gazeteciler Cemiyeti (BGC), Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine yeniden başlayan Barış Saylak’ı makamında ziyaret etti. BGC heyeti Saylak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Keyifli bir sohbet havasında geçen ziyarette Saylak, Bodrum’da görev yapan gazetecilerin bir arada olmasından oldukça mutluluk duyduğunu dile getirdi. Saylak, yeniden göreve geldiği için mutlu olduğunu ve daha iyi projelere imza atmak için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti. Muğla’yı çok sevdiğinği ve bölgeye hizmete devam edeceğini belirten Saylak; "Muğlamızın her bir köşesi bizim için ayrı bir öneme sahip. Biz bu güzelliklerin farkındayız. Muğla’da biliyorsunuz su sorunumuz var. Barajlarımızdaki su seviyemiz oldukça düşük. Bu nedenle daha az su kullanarak tarım yapma çalışmamız var. Bu kapsamda projeler geliştirerek daha az su kullanmayı planlıyoruz" dedi. BGC Başkanı Eren Ayhan da dernek üyeleri ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirterek, "Yeniden görevinizde başarılar diliyorum. Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevinizde çok aktif çalışmalar yürütüyorsunuz. Bizde bu projelerin özellikle Bodrum kısımlarını sık sık takip ediyoruz. Hem şahsım hem de BGC üyeleri adına Bodrum ve Muğla’da çalışmalarınızın devamını diliyorum. Ben birçok ziyarette şunu söylüyorum. Muğla’da gazetecilik yapmak zor bir görevdir. Özellikle kıyı kesimlerde basın mensubu olmak daha da zordur. Bu zorlukları yerel yönetimlerle yeneceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu. Ziyaretin ardından Ayhan, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü anı defterini imzaladı. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. Ziyarete, BGC Başkanı Eren Ayhan, Başkan Yardımcısı Ali Ballı, Yönetim Kurulu Üyeleri Selim Turan, Fırat Akay, Baran Akcan ile dernek üyeleri Fikret Hıdır ve Hamdi Yörür katıldı.