SPOR - 02 Temmuz 2023 Pazar 23:25

Sivasspor’un yeni formasını taraftarlar seçti

A
A
A
Sivasspor’un yeni formasını taraftarlar seçti

DG Sivasspor’un 2023-2024 sezonunda giyeceği alternatif forma, taraftarların oylarıyla seçildi.

DG Sivasspor’un 2023-2024 sezonunda giyeceği alternatif forma, taraftarların oylarıyla seçildi. Tarihi Gök Medrese içerisinde bulunan Eyvan Duvarı’ndaki çini desenli forma tasarımı, en çok oyu alarak Sivasspor’un yeni sezon alternatif forması oldu.


Sivasspor’un 2023-2024 sezonunda giyeceği alternatif forma tasarımı taraftarların oylarıyla seçildi.


‘Yeni Sezon Alternatif Formamızı Sen Tasarla’ sloganı ile 19 Haziran’da başlatılan yarışmaya 140 tasarım ile katılım sağlandı. Forma tasarımları TFF standartları göz önünde bulundurularak, uygulanabilirliklerine göre ön elemeye tabi tutuldu. İçerisinden seçilen 4 forma tasarımı taraftarların beğenisine sunuldu.


Yapılan ankette 6 gün boyunca taraftarlarımız en çok beğendiği formayı oyladı.


Bu süre içerisinde ankete 6 bin 418 taraftar katıldı. 1 numaralı forma tasarımı 817 oy, 2 numaralı forma tasarımı 2.510 oy, 3 numaralı forma tasarımı 476 oy ve 4 numaralı forma tasarımı ise 2.615 oy aldı.


Fatih Özdal tarafından tasarlanan ve en çok oyu alan 4 numaralı forma yeni sezonda takımın alternatif forması olacak. Sivas Gök Medrese içerisinde bulunan Eyvan Duvarı’ndaki çini desenli forma tasarımı en çok oyu alarak takımın yeni sezon alternatif forması oldu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Samsun’da gece yarısı korku dolu anlar: Kırsal mahallede iki ev alevlere teslim oldu Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Kızılkese Mahallesi’nde gece saatlerinde çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek iki ahşap evi küle çevirdi. Yangın, mahalle sakinlerinin ve itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına alındı. Vezirköprü’ye yaklaşık 59 kilometre uzaklıktaki Kızılkese Mahallesi’nde, henüz belirlenemeyen nedenle bir evde yangın çıktı. Gece geç saatlerde başlayan yangın, hızla büyüyerek çevresinde bulunan ve kullanılmayan başka bir eve sıçradı. Ahşap evleri saran yangında alevler göğe yükseldi, geceyi aydınlattı. Alevleri fark eden vatandaşlar, tankerlerle yangına müdahale ederek büyümesini önlemeye çalıştı. Yangın vanası yardımıyla yapılan ilk müdahale sayesinde alevlerin diğer evlere yayılması engellendi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürme ve soğutma çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yangın saat 03.00 sıralarında kontrol altına alındı. Kızılkese Mahallesi Muhtarı Ramazan Karataş, yangının İsmail Ay’a ait evde başladığını, oturulmayan ve Ahmet Öztürk’e ait olan eve sıçradığını belirtti. Karataş, vatandaşların tankerlerle müdahalesinin ardından itfaiye ekiplerinin olay yerine gelerek yangını tamamen söndürdüğünü ve çevredeki evlerin zarar görmesinin önüne geçildiğini ifade etti. Yangın sonucu iki ahşap ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.