GÜNDEM - 03 Aralık 2025 Çarşamba 17:27

Yerli ve milli otomobile binmek isteyen üç engelli kardeşin isteği karşılıksız kalmadı

A
A
A
Yerli ve milli otomobile binmek isteyen üç engelli kardeşin isteği karşılıksız kalmadı

Sivas’ta bedensel engelli üç kardeş, yerli ve milli Togg’a binmek istedi. Hayalleri gerçekleştirilen kardeşlerin sevinci yüzlerine yansıdı.


Sivas’ın Zara ilçesinde akraba evliliği yapan Emine ve Necmettin Karaoğlu çiftinin üç çocukları dünyaya geldi. 8 yaşına kadar normal olan Ayşe (55), Nilay (48) ve Şaban Karaoğlu (41), çocuk felci geçirerek bedensel engelli hale geldi. Televizyonda gördükleri yerli ve milli otomobil Togg’a binmek isteyen 3 kardeşin isteği Zara Belediyesi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Kaan Akbulut’a iletildi. İlçede bulunan bir Togg ile okuldan alınan 3 kardeş ilçede gezdirildi. Müzik eşliğinde yolculuk yapan engelli kardeşlerin mutluluğu yüzlerine yansıdı.



Yürekleri ısıtan hareket


Kardeşlerin isteğini yerine getiren Zara Belediyesi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Kaan Akbulut, "İlçemizde üç fiziksel engelli çocuğumuz vardı. Bu çocuklarımız yerli ve milli aracımız Togg’a binmek istedi. Bizler de Togg sahibi olan bir arkadaşımızla birlikte onları Zara Özel Eğitim Okulu’ndan alıp gezdirdik" dedi.



Yerli ve milli otomobile binmek isteyen üç engelli kardeşin isteği karşılıksız kalmadı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Erzincan 24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu 24Erzincanspor yönetimi, düzenlenen iftar programında basın mensuplarıyla bir araya gelerek kulübün mevcut durumu ve gelecek hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Kentte bir restoranda gerçekleştirilen programa spor camiası temsilcileri ile yerel ve ulusal basın mensupları katıldı. Programda konuşan Kulüp Başkanı Alaattin Yavuz Güneş, sezonun kalan bölümünde ligdeki konumlarını daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi. Teknik heyet ve futbolcularla uyum içinde çalıştıklarını belirten Güneş, planlı ve disiplinli bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini ifade etti. İstikrarlı performansın önemine dikkati çeken Güneş, camiaya güven veren bir tablo ortaya koyduklarını dile getirdi. Toplantıda kurulması planlanan futbol akademisine ilişkin de bilgi veren Güneş, Erzincan’da altyapı temelli ve sürdürülebilir bir sistem oluşturmayı amaçladıklarını kaydetti. Genç yeteneklerin erken yaşta keşfedilerek profesyonel altyapıyla buluşturulmasının öncelikleri arasında yer aldığını aktaran Güneş, akademinin uzun vadede hem kulübe hem de şehir futboluna katkı sağlayacağını belirtti. Sponsorluk çalışmaları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Güneş, kulübün mali yapısını güçlendirmek amacıyla iş dünyası ve çeşitli kurumlarla temasların sürdüğünü ifade ederek, mevcut ekonomik şartlara rağmen mali disiplinin korunduğunu ve şeffaf bir yönetim anlayışı benimsediklerini sözlerine ekledi. Program, basın mensuplarının sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.