Son Dakika
|
ASAYİŞ
İstanbul'da sokak çetelerine yönelik operasyon
Trump: "İran işleri yoluna koyamıyor, akıllanmaları gerek"
Bartın’da halk otobüsü otomobilin üzerine devrildi: 44 yaralı
Şemdinli’de dereye düşen çocuğun cansız bedeni bulundu
Devler Ligi’nde 9 gollü maçın kazananı PSG
Edirne-İstanbul arası 1,5 saate düşüyor, ilk test sürüşü başarılı geçti
Tefecilere şafak operasyonu: Evden servet çıktı
Bursa’da tekmeli sopalı kavga
Endonezya'da tren kazası: 14 ölü, 84 yaralı
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Taiwan’s Epic Spiritual Journey with the Sea Goddess Mazu
Bakan Fidan, Viyana Diplomasi Akademisi’nde düzenlenen konferansa katıldı
Trump: "(İran’a yönelik) Ablukayı kaldırmak istemiyorum"
İçişleri Bakanı Çiftçi, Atina'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Diyanet Vakfına kurban bağışında bulundu
Milli Savunma Bakanlığında "Savunma Sanayii" toplantısı
Rusya OPEC+'ta kalmaya devam edecek
Ederson, PFDK’ya sevk edildi
SPOR
Atletico Madrid - Arsenal maçında kazanan yok
29 Nisan 2026 Çarşamba - 23:57:57
UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Atletico Madrid, sahasında Arsenal ile 1-1 berabere kaldı. UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında İspanyol ekibi Atletico Madrid, sahasında İngiliz temsilcisi Arsenal ile karşı karşıya geldi. 44. dakikada Viktor Gyökeres’in penaltıdan attığı golle Arsenal, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya hızlı başlayan İspanyol ekibi oldu. 53. dakikada yaşanan pozisyonda ceza sahası içinde top Ben White’ın eline çarpınca Atletico Madridli oyuncular penaltı itirazında bulundu. VAR uyarısının ardından pozisyonu izleyen hakem Danny Makkelie penaltı kararı verdi. 56. dakikada beyaz noktanın başına geçen Julian Alvarez topu ağlara göndererek skoru 1-1’e getirdi. İlerleyen bölümlerde iki takımın da atakları sonuçsuz kalınca mücadele 1-1 sona erdi. Rövanş mücadelesi 5 Mayıs Salı günü oynanacak.
29 Nisan 2026 Çarşamba - 23:25
Erzurumspor FK şampiyonluk kupasını aldı
Trendyol 1. Lig’de bitime iki hafta kala Süper Lig’e yükselmeyi garantileyen Erzurumspor FK, şampiyonluk kupasını aldı. Erzurum Miting ve Etkinlik Alanı’nda düzenlenen kutlamada binlerce taraftar takımlarını yalnız bırakmadı. Mavi-beyazlı futbolcular, teknik heyet ve kulüp yöneticileri, kent merkezindeki turun ardından kutlama alanına üstü açık otobüsle taraftarların yoğun sevgi seli eşliğinde geldi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende; Atatürk Üniversitesi Özel Vakıf Okulları mehteran ve zeybek ekibi ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi bar ekibinin gösterileri büyük alkış topladı. Alanı dolduran binlerce mavi-beyazlı taraftar, "Bir dadaş gibi" ve "Nesilden nesile büyüyor sevdan" pankartlarıyla şampiyonluk coşkusunu zirveye taşıdı. Kutlama töreninde konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, Erzurum temsilcisinin özellikle ligin ikinci yarısındaki çıkışına dikkat çekerek, "Gösterilen başarılı performans ile şampiyonluğu anasının ak sütü gibi hak eden sizleri, takımınızı, malzemecisinden yönetimine kadar özellikle Ahmet Dal Başkanımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bu şampiyonlukta emeği geçen, Türk futboluna destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu gardaştan da Dadaşlara selam olsun" dedi. Erzurumspor FK Onursal Başkanı Mehmet Sekmen ise konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Bugün burada sadece bir şampiyonluğu veya kupayı değil; bir şehrin, bir idealin özünü kutluyoruz. Biz yılmadık. Biliyoruz ki bu şehrin ruhunda birlik, heyecan ve başarı var. Hep beraber bu şehri tekrar ayağa kaldıracağız. Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran ruh ve azim bu şehirde var ve biz bu ideali yeniden ayağa kaldırmak zorundayız" ifadelerini kullandı. Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal da başarının büyük bir sabır ve emeğin ürünü olduğunu vurgulayarak, "Zor zamanlardan geçtik, eleştirildik ama bu sevdaya hizmet etmekten hiç vazgeçmedik. Bu arma pes etmeyi bilmez, bu şehir diz çökmez. Bugün geldiğimiz nokta asla tesadüf değil. Bu başarı hepimizin ve bu daha başlangıç. Erzurumspor’umuzu layık olduğu yerlere taşımak için aynı inançla çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Protokol konuşmalarının ardından sahneye tek tek davet edilen teknik heyet ve futbolculara madalyaları takdim edildi ve şampiyonluk kupası gökyüzüne yükseldi. Futbolcular coşkusuna aileleri ve taraftarlar da katıldı. Havai fişek gösterileriyle görsel bir şölene dönüşen şampiyonluk kutlamaları, Merve Özbey’in verdiği konserle son buldu.
29 Nisan 2026 Çarşamba - 22:07
Galatasaray’dan stadyumda taraftara açık antrenman
Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını stadyumda taraftarlara açık yaptığı antrenmanla sürdürdü.
29 Nisan 2026 Çarşamba - 21:16
Pro-Am’de Noyan 1 takımı zirvede
Turkish Airlines Open öncesi düzenlenen ikinci Pro-Am’de Paul Waring ve Tom McKibbin’in oynadığı Noyan 1 takımı şampiyon oldu. DP Dünya Turu Asya Serisi’ndeki Turkish Airlines Open, yarın start alacak. 2 milyon 750 bin dolar toplam ödüllü turnuvada dört Türk oyuncu da sahaya çıkacak. DP Dünya Turu takvimindeki Turkish Airlines Open öncesi düzenlenen ikinci Pro-Am turnuvası golfün yıldızları ile amatör Türk oyuncuları buluşturdu. Organizasyonda biri profesyonel, üç amatör oyuncudan oluşan 24 takım mücadele etti. 2018 Britanya Açık şampiyonu ve Avrupa Ryder Cup ikinci kaptanı Francesco Molinari, 2024 Abu Dabi Açık şampiyonu Paul Waring, son şampiyon Martin Couvra ve Ryder Cup Avrupa takımı oyuncularından Rafa Cabrera Bello da Pro-Am’e katılarak Türk oyuncularla deneyimlerini paylaştı. Dışişleri eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Regnum Carya Onursal Başkanı Fikret Öztürk, Turkish Airlines Pazarlama Başkanı Ömer Faruk Sönmez, Türkiye Golf Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Akçakayalıoğlu, Anıl Tetik, Mehmet Evyap ve Yasin Akkanat ile TGF Genel Sekreteri İhsan Gencay Asan, THY Pazarlama Başkanı Ömer Faruk Sönmez, KKTC Golf Federasyonu Başkanı Soner Yetkili, Ataşehir Golf Kulübü Başkanı Murat Karaduman, Cullinan Golf Kulübü Başkanı Mehmet Aygün, Regnum Bodrum Golf Kulübü Başkanı Serdar Dağıstan da organizasyonda mücadele etti. Şampiyonluk yine Noyan takımının Turkish Airlines Open’ın ikinci Pro-Am gününde yine bir Noyan takımı birinci oldu. DP Dünya Turu yıldızları Paul Waring ve Tom McKibbin ile birlikte oynayan, Onur Tekcan, Ercan Çek ve Ali Kuş’tan oluşan Noyan 1 takımı toplamda -32 ile birinci oldu. Eugenio Chacarra ve Romain Langasque’nun yer aldığı Murat Erdoğan, Mehmet Saraçoğlu ve Serdar Dağıstan’dan kurulu Regnum Bodrum takımı da toplamda -30 ile turnuvayı ikinci sırada tamamladı. Turnuvada üçüncülüğü ise THY 6 takımı elde etti. Jorge Campillo ve Dylan Naidoo ile oynayan, turnuvayı -28 ile bitiren ekipte Yavuz Küçük, Birand Kaya ve Louis Jean oynadı. Pro-Am’in ikinci gününde erkekler Nearest to the Pin kupasını Serdar Dağıstan aldı. Erkeklerde Timothy Sudman, kadınlarda ise milli oyuncu Deniz Sapmaz longest drive ödüllerinin sahibi oldu.
Çok Okunan Kategori Haberleri
1
28 Nisan 2026 Salı- 23:43
Ederson, PFDK’ya sevk edildi
2
28 Nisan 2026 Salı- 10:57
Müdür Bülent Küçük: "Kütahya 3 büyük organizasyona ev sahipliği yaptı"
3
29 Nisan 2026 Çarşamba- 10:16
Karşıyaka, son 8 sezonda 5. kez play-off’ta elendi
4
29 Nisan 2026 Çarşamba- 00:30
Devler Ligi’nde 9 gollü maçın kazananı PSG
5
28 Nisan 2026 Salı- 19:14
Barış Göktürk: "Fenerbahçe için savaşmaya geliyorum"
02 Şubat 2026 Pazartesi - 19:56
Kocaelispor’da Susoho kadroda, Jovanovic yok
Kocaelispor’un Fenerbahçe ile oynayacağı mücadele öncesi lisans işlemleri bugün tamamlanan yeni transfer Mahamadou Susoho kadroda yer bulurken, tedavisi süren kaleci Jovanovic ise maç kadrosuna dahil edilmedi. Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Kocaelispor, Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Kocaeli Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşma öncesi takımların kadroları açıklandı. Kocaelispor’da cuma günü transferi ilan edilen ancak lisansı bugün çıkarılan Mahamadou Susoho Sissoho kadroya yer aldı. Körfez ekibinde tedavisi süren kaleci Aleksandar Jovanovic ise kadroya alınmadı.
02 Şubat 2026 Pazartesi - 19:37
Kocaelispor’a destek için Arjantin’den kilometrelerce yol kat etti
Fenerbahçe maçı öncesinde Kocaelispor’a destek vermek için Arjantin’den ailesi ile birlikte gelen Nueva Chicago taraftarı Ruben Aristimino, "Kocaelispor’a aşık oldum. Şampiyon Kocaelispor" dedi. Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Kocaelispor ile Fenerbahçe karşılaşması öncesinde yeşil-siyah tribünlerde anlamlı buluşma yaşandı. Arjantin’de yeşil-siyah renklere sahip Nueva Chicago takımının taraftarı olan ve bu renk kardeşliği sayesinde Kocaelispor’a gönül veren Ruben Aristimino, binlerce kilometre uzaklıktan ailesi ile birlikte Kocaeli’ye gelerek yeşil-siyahlılara destek verdi. Tribünlerde yerini alan Ruben Aristimino, Kocaelispor taraftarları tarafından ilgiyle karşılandı. "Şampiyon Kocaelispor" Ailesi ile birlikte maçı izlemek ve destek için kilometrelerce yol kat eden Ruben Aristimino, "Kocaelispor’a olan sevgim 2014 yılında doğdu. Pandemi döneminde ise bu sevgi büyüdü ve ardından karşılıklı etkileşim başladı. Bu bir moda değil, bu bir kardeşlik. Kocaelispor ve Nueva Chicago kardeştir. Bu kardeşlik, Kocaelispor şampiyon olduğunda ve Körfez aydınlandığında doğdu. İşte o an Kocaelispor’a aşık oldum. Sosyal medya üzerinden buradan arkadaşlarla konuşmaya başladım ve bana bir kardeş gibi hissettirdiler. Bugün diyorum ki, önceki hayatımda Türk’tüm. Sevgi pazarlık konusu değildir. Bir buçuk yıl içinde üçüncü kez buradayız. Şampiyon Kocaelispor" dedi. Aristimino’nun kızı Melina Donatella ise, "Babamla destek vermeye geldik. Futbol sevgisi babamdan geliyor. Babam bize Kocaelispor tutkusunu da aşıladı. 4 yaşındaki kızımla bu büyük deneyimin tadını çıkarmaya geldik" diye konuştu.
02 Şubat 2026 Pazartesi - 19:09
Taraftarlar Kocaelispor - Fenerbahçe maçına hazır
Kocaelispor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşma öncesinde stadyum çevresinde toplanan taraftarlar; tezahüratlar, bayraklar ve takım renkleriyle maç atmosferini erken saatlerden itibaren oluşturmaya başladı. Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Kocaelispor ile Fenerbahçe, bugün saat 20.00’de Kocaeli Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Mücadelenin başlamasına saatler kala stadyum ve çevresinde her iki takım taraftarlarının da yoğunluğu dikkat çekmeye başladı. Taraftarlar, tezahüratlar eşliğinde maç atmosferini erkenden oluşturdu.
02 Şubat 2026 Pazartesi - 19:03
Kocaelispor’un gençleri Fenerbahçe’yi mağlup etti
U19 PAF Ligi’nin 20. haftasında Kocaelispor, Fenerbahçe’y 3-2 mağlup etti. U19 PAF Ligi’nde sezonun ikinci yarısına Trabzon ve Samsun galibiyetleriyle başlayan Kocaelispor, 20. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe’yi ağırladı. Vinsan Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada yeşil-siyahlılar, Mehmet Aurelio’nun çalıştırdığı Fenerbahçe’yi 3-2’lik skorla geçti. Kocaelispor’a galibiyeti getiren golleri 12 ve 32. dakikada Esat Yusuf Narin, 62. dakikada ise Mustafa Ege Bilim penaltıdan kaydetti. Fenerbahçe’nin gollerini ise dakika 64’te Emin Eren Sayar, dakika 76’da Ercüment Sancaklı attı. Kocaelispor U19 takımı ligdeki puanını 29’a çıkarırken Fenerbahçe 26 puanda kaldı.
02 Şubat 2026 Pazartesi - 19:01
Kocaelispor ile Fenerbahçe stadyuma geldi
Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Kocaelispor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşma öncesinde her iki takım da maçın yapılacağı stadyuma giriş yaptı. Kocaelispor’un Fenerbahçe’yi konuk edeceği mücadele öncesinde takımlar, yoğun güvenlik önlemleri altında stadyuma ulaştı. Futbolcular ve teknik heyetler, sorunsuz şekilde stadyuma giriş yaptı. Karşılaşmaya yoğun ilgi gösteren Kocaelispor taraftarları, erken saatlerden itibaren stadyum çevresinde toplanarak maç saatini beklemeye başladı. Stat çevresinde oluşan hareketlilik, karşılaşma öncesi heyecanın arttığını gösterdi.
02 Şubat 2026 Pazartesi - 17:49
Bursaspor, Isparta 32 Spor maçı hazırlıklarına başladı
Bursaspor, ligin 23. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Isparta 32 Spor maçı hazırlıklarına başladı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde Teknik Direktör Mustafa Er yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan idman, pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise dar alan oyunları gerçekleştirildi. Dün oynanan Adanaspor karşılaşmasında görev alan futbolcular yenileme çalışmaları yaparken, diğer oyuncular takımla birlikte antrenmana katıldı. Bursaspor, Isparta 32 Spor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
02 Şubat 2026 Pazartesi - 17:15
Kayserispor Gideon Jung ile yollarını ayırdı
Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Gideon Amankwah Jung ile yollarını ayırdı. Kayserispor’da sezon başında Greuther Fürth takımından transfer edilen 31 yaşındaki Alman oyuncu Gideon Amankwah Jung ile yapılan görüşmelerin ardından karşılıklı anlaşarak yollar ayrıldı. Sarı-kırmızılı forma ile 4 maçta forma giyen Gideon Amankwah Jung 305 dakika süre aldı. Bugün itibari ile sözleşmesi karşılıklı anlaşarak fesih edilen Gideon Jung’un yeni takımının ilerleyen günlerde belli olması bekleniyor.
02 Şubat 2026 Pazartesi - 16:48
Kayserispor’da olağanüstü genel kurul kararı alındı
Kayserispor Kulübü Başkanı Nurettin Açıkalın, olağanüstü genel kurul kararı alındığını açıkladı. Sarı-kırmızılıların sosyal medya hesabından Başkan Nurettin Açıkalın imzasıyla paylaşılan mesajda, "Göreve geldiğimiz günden bu yana, kulübümüzün mali ve sportif istikrarını sağlama şiarıyla çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmekteyiz. Göreve devraldığımız süreçte; kalıcı yaptırım niteliğinde transfer yasağı bulunan, FIFA nezdinde ciddi dosya yükü altında bulunan kulübümüzün ayaklarını yapısal olarak sağlam bir zemine oturtmak adına önemli ve kapsamlı adımlar attık. Tüm çalışmalarımız iyi niyet çerçevesinde, kurumsal hedefler doğrultusunda ve planlı bir şekilde yürütülmüştür. Bu süreçte mali ve idari yapılanmayı güçlendirirken, sportif alanda da mücadelemizi kesintisiz olarak sürdürdük. Teknik direktörlerimiz ve sportif direktörümüzün belirlediği hedefler doğrultusunda istenen imkanların oluşmasını sağladık. Sportif planlama ile hareket anlayışının bir neticesi olarak değer üreten ve satışlar ile gelir elde edilen bir sistem kurulmuştur. Bu doğrultuda; tüketen değil, üreten bir kulüp olma vizyonumuzu ortaya koymuş bulunmaktayız. Kulübümüzün kendi öz kaynakları ile finansal anlamda güçlenerek istikrarlı bir yapıya kavuşması bizler için çok önemli bir husus olmuştur. Bu nedenle altyapımız ve futbolcu kaynağımız finansal gücümüz açısından sürdürülebilir bir kaynak olarak değerlendirilmiştir. Tüm bu faaliyetler, idari bir planlama çerçevesinde ve kurumsal bir anlayışla yürütülmüştür. Yönetim olarak temel inancımız; başarının da başarısızlığın da şahıslara değil, kulübün tüm paydaşlarına ait olduğudur. Bu anlayış doğrultusunda; şehrimizin ortak aklını devreye sokmak, kulübümüze yeni bir heyecan ve taze bir kan kazandırmak amacıyla seçimli olağanüstü genel kurul düzenleme kararı almış bulunuyoruz. Olağanüstü genel kurulumuza ilişkin detaylar, önümüzdeki süreçte kamuoyu ile paylaşılacaktır. Kayseri şehrini ve kıymetli hemşerilerimizi; olağanüstü genel kurulumuza katkı sunmaya, Kayserispor’umuzun geleceğinde söz ve inisiyatif sahibi olmaya davet ediyoruz" ifadelerine yer verildi.
02 Şubat 2026 Pazartesi - 16:48
Konyaspor’un stadyumunda aydınlatma sistemleri yenileniyor
Konyaspor’da yapımı süren stadyum LED aydınlatma sistemlerinin lansman programı düzenlendi. Konyaspor ile Signify iş birliğinde yapımı süren stadyum LED aydınlatma sistemlerinin lansman programı, Konya Büyükşehir Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Programda konuşan Konyaspor Başkan Vekili Lütfi Can Başaran, Göztepe maçından itibaren dinamik ışık senaryolarının devreye alınacağını belirterek, "Dünyanın elit stadyumlarında kullanılan sistemin birebir aynısını Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’na kazandırıyoruz. Mart ayı sonuna doğru ise ambiyans aydınlatmasıyla stadyumumuz, yalnızca bir aydınlatma değil; ses, müzik ve organizasyonlarıyla daha yüksek seyir keyfi sunan bir yapıya kavuşacak" dedi. Kırık: "Adeta bir kutlama ve yaşam deneyimi sunan bir sistemden söz ediyoruz" Signify Türkiye Genel Müdürü Saner Kırık ise projenin sadece bir aydınlatma çalışması olmadığını vurgulayarak, "Bugün aydınlatmanın geldiği nokta tamamen bir taraftar deneyimine dönüştü. Futbol stadyumlarında taraftarı oyunun içine çeken, gol anında onlarla birlikte parlayan, adeta bir kutlama ve yaşam deneyimi sunan bir sistemden söz ediyoruz" ifadelerini kullandı.
02 Şubat 2026 Pazartesi - 16:31
Denizli, Ata’sı için koşacak
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 95. Yıldönümü dolayısıyla Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde 04 Şubat 2026 Çarşamba günü "Atatürk Koşusu" düzenlenecek. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, zorlu mücadeleler ve eşsiz kahramanlıklarla kazanılan bağımsızlığın sevincini halkla paylaşmak üzere 04 Şubat 1931 tarihinde Denizli’ye teşrif etmişti. Bu ziyaretin 95. yıldönümü anısına 04 Şubat Çarşamba günü Atletizm Federasyonu Denizli İl Temsilciliği ve Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda Yol Koşusu düzenlenecek. Geleneksel yapılan organizasyon sonrasında düzenlenecek ödül töreni ile günün şampiyonlarına madalyaları takdim edilecek. Atatürk Yol Koşu saat 09.00’da Tren Garı mevkiinden başlayarak Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanında son bulacak. Her yaştan sporcunun katılacağı Atatürk Yol Koşusunda kategorilerinde dereceye girecek sporcular yapılacak programda ödüllendirilecek.
02 Şubat 2026 Pazartesi - 15:41
Bulgaristan Şampiyonu Kır Voleybol Takımı Edirne’de
Bulgaristan’ın Kırcaali iline bağlı Kirkovo (Kızılağaç) kasabasından 14-16 yaş grubundaki VK Kirkovo 15 Kız Voleybol Takımı, dostluk karşılaşmaları için Edirne’ye geldi. İki gün boyunca Edirneli takımlarla antrenman ve hazırlık maçları yapan Bulgaristan temsilcisi, sergilediği performansla beğeni topladı. Cumartesi günü Avrupa Yıldızları Spor Kulübü ile 4 set üzerinden oynanan karşılaşmayı 3-1 kazanan VK Kirkovo 15, pazar günü ise Edirne’nin köklü kulüplerinden Maden Spor Kız Voleybol Takımı ile karşı karşıya geldi. Konuk ekip bu mücadeleden de 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmaların ardından her iki kulübün sporcuları, dostluk müsabakalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek sporun dostluk ve barışın güçlenmesindeki rolüne vurgu yaptı. Pazar günü oynanan maçın ardından Maden Spor Kulübü sporcuları, antrenörleri ve velileri, konuk ekibe günün anısına hediyeler takdim etti. VK Kirkovo 15 Spor Kulübü de Maden Spor oyuncularına çeşitli hediyelerin yanı sıra 2026 yılı takvimini armağan etti. Müsabakaları Kirkovo Belediye Başkanı Şinasi Süleyman ile Edirne İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Murat Ulaştır’ın yanı sıra sporcu velileri de takip etti. Maç sonrası konuşan Maden Spor takım kaptanı Defne Uymur, karşılaşmanın kendileri için önemli bir deneyim olduğunu belirterek, "Güzel bir maçtı, en azından deneyim kazandık. Spor sınırları kaldırıyor; arkadaşlık ve dostluk bağlarını güçlendiriyor" dedi. Konuk ekip sporcuları, pazar günü maçların ardından Edirne Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan’ın ev sahipliğinde verilen öğle yemeğine katıldı. Programa Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Çerkez de katılarak sporculara başarılar diledi. VK Kirkovo 15 Kız Voleybol Takımı, pazartesi günü şehirden ayrılmadan önce Edirne Valisi Yunus Sezer’i makamında ziyaret etti. Şükrüpaşa Toplantı Salonu’nda sporcu ve beraberindeki heyeti kabul eden Vali Sezer, Edirne’yi her zaman kendi şehirleri gibi görmelerini istedi. Ziyarette, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri ile yaz aylarında düzenlenen Balkan ülkeleri gençlik kamplarına davet eden Sezer, gençlerin bir araya gelmesinin kalıcı dostluklar oluşturduğunu vurguladı. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ve hediye takdimiyle sona erdi. Edirne’de üç gün boyunca misafir edilen Kirkovo Spor Kulübü yetkilileri, organizasyona destek veren ve konaklamalarını sağlayan Edirne İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Edirne Belediyesi’ne teşekkür etti.
02 Şubat 2026 Pazartesi - 15:37
Türkiye Kupası’nda 4 Şubat’ta oynanacak maçların hakemleri belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası’nda 4 Şubat Çarşamba günü oynanacak maçlarda düdük çalacak hakemler belli oldu. Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. hafta heyecanı yarın, 4 Şubat Çarşamba ve 5 Şubat Perşembe günü oynanacak maçlarla yaşanacak. Türkiye Futbol Federasyonu da 4 Şubat Çarşamba günü oynanacak mücadelelerde görev alacak hakemleri açıkladı. Türkiye Kupası’nda görevli hakemler şöyle: 4 Şubat Çarşamba 13.00 Boluspor - Corendon Alanyaspor: Ayberk Demirbaş 15.30 Fatih Karagümrük - RAMS Başakşehir: Çağdaş Altay 18.00 Gençlerbirliği - Eyüpspor: Abdullah Buğra Taşkınsoy 20.30 Galatasaray - İstanbulspor: Reşat Onur Coşkunses
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder