YEREL HABERLER - 10 Mart 2014 Pazartesi 09:58

Chp’den Meclis Üyesi Adayı Gösterilmeyen Beydoğan Ak Parti'ye Katıldı

A
A
A
Chp’den Meclis Üyesi Adayı Gösterilmeyen Beydoğan Ak Parti'ye Katıldı

CHP’den Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusu yapan ancak listede ismi bulunmayan Mehmet Beydoğan, düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı.
Katılım programı AK Parti Gazi Mustafa Kemal Paşa Seçim Bürosu’nda gerçekleştirildi. Düne kadar Cumhuriyet Halk Partisi’nde yer aldığını anımsatan Mehmet Beydoğan, “Diyeceksiniz ki neden AK Parti’ye katıldın? CHP Belediye Başkan Adayı’nın oyunları sonucu biz listeye alınmadık. Ayrımcılık yapıldığını gördük. Bu nedenle bu zamana kadar hiçbir ayrımcılık yapmayan AK Parti çatısı altında toplanmaya karar verdik” dedi.
Katılım töreninde kendisini yalnız bırakmayan Vanlı hemşehrilerine teşekkür eden Mehmet Beydoğan, “Ben kafatasçılık yapan bir partide yer almak istemedim. AK Parti’ye katıldım. Çünkü onların bugüne kadar ayrımcılık yaptığını görmedim. Siz hep bana ‘Sen kendini denize atsan biz de senle birlikte o denize atlarız’ dediniz. Ben kendimi AK Parti’nin denizine atıyorum. Sizleri de oraya bekliyorum” ifadelerini kaydetti.
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in görev süresi boyunca ilçede yaşayan hiç kimseyi bir diğerinden ayrı tutmadığını söyleyen Mehmet Beydoğan, “Bu zamana kadar AK Parti’ye geçmedim. Çünkü bizi orada temsil eden hemşehrilerim vardı. Ama gün birlik günüdür. 30 Mart seçimlerinde CHP’yi sandığa gömmek için ne gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu.
"SİYASETİ KENDİ KİRLİ MENFAATLERİNE ALET EDİYORLAR"
Seçim döneminin, insanların aslında ne olduklarını gösterdikleri bir süreç olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Ali Ertem ise “Yol arkadaşımız olduğunu düşündüğümüz insanlar, süreç kendi lehlerine işlemeyince bizi terk ettiler. Bu durum gösteriyor ki siyaseti kendi kirli menfaatlerine alet ediyorlar” dedi. “Mesele hizmetse, bunun adının ne olduğu önemli değil” diyerek konuşmasını sürdüren Ali Ertem, “Biz hizmeti en iyi temsil edenin AK Parti olduğuna inanıyoruz” açıklamasında bulundu.
AK Parti olarak 3 kırmızı çizgileri olduğunu söyleyen Ali Ertem, “Biz bölgesel milliyetçiliği rafa kaldırdık. Bu vatan topraklarının üzerinde yaşayan 76 milyon insanın her biri bizim gözümüzde eşittir. Biz etnik milliyetçiliği de ortadan kaldırdık. İnsanlar arasında Türk, Kürt, Çeçen, Laz, Roman gibi ayrım yapmıyoruz. Bizim için tüm vatandaşlarımız birdir. Biz dinsel milliyetçiliği de rafa kaldırdık. Bize düşen ayrım yapmadan herkese hizmet etmektir” dedi.
AK Parti’ye gösterdikleri teveccüh için tüm Çerkezköy halkına teşekkür eden Ali Ertem, “Çerkezköy’de son zamanlarda bir şeyler dönüyor. Birileri milliyetçi söylemlerle bazı vatandaşlarımızı dışlamaya çalışıyor. AK Parti olarak bu tür olaylara asla mahal vermeyiz. Bizde böyle bir şey olamaz” ifadelerini kullandı.
Katılım programına Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve eşi Nuran Ertem’in yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sait Yazı, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, Meclis Üyesi Adyları, Vanlılar ve çok sayıda partili katıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir