ASAYİŞ - 02 Ocak 2025 Perşembe 10:56

Tekirdağ’da alkollü şahıs kaldırıma yığıldı

A
A
A
Tekirdağ’da alkollü şahıs kaldırıma yığıldı

Tekirdağ Çorlu’da aşırı alkollü bir şahıs, kaldırıma yığılıp kaldı.


Çorlu ilçesi Alipaşa Mahallesi İsmetpaşa Bulvarı üzeri Asri Mezarlık mevkisinde yolda yürüyen alkollü bir şahıs, dengesini kaybederek kaldırıma yığıldı. Yoldan geçen vatandaşların durumu fark etmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’nden ambulans talep edildi.


Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından alkollü şahıs, ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.



Tekirdağ’da alkollü şahıs kaldırıma yığıldı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Galatasaraylı taraftarlar şampiyonluk heyecanını paylaştı Ankara’da Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının 26. şampiyonluğunun mutluluğunu paylaştı. Galatasaray’ın Trendyol Süper Lig’de 2025-2026 sezonda 26. şampiyonluğun ardından 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanında taraftarlar mutluluklarını paylaştı. Galatasaray taraftarı Zeynep, "Çok mutluyuz öncelikle. 10 yaşında kardeşim var resmen doğduğundan beri şampiyonluk görüyor. Böyle bir şey görülmedi herkesten Allah razı olsun, bıktık ama olsun. Her sene buradayız şampiyonluğumu kutlu olsun" dedi. Efe isimli minik taraftar ise, "Dördüncü kez şampiyon olduk çok mutluyuz, bütün Galatasaray cemiyetine hayırlı olsun" diye konuştu. Galatasaraylı Muhammed ise, "Dört sene üst üste şampiyonluk olduk bestesiyle büyüdük şimdi yaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Hasan Sayındı ise, "Çok mutluyuz, gururluyuz, coğrafi olarak tek şampiyonuz. Sabaha kadar buradayız, burada sabahlayacağız" şeklinde konuştu. Galatasaray taraftarı Kemal ise, "Üniversiteye başlayalı 4 sene oldu, 4 senede 4 şampiyonluk. İnşallah önümüzdeki 50 senede 50 kere şampiyon olacağız. Bu takım bu sene şampiyon, hakkımızla, gururumuzla" dedi. Bir başka taraftar olan Mehmet ise, "Bu takımda emeği olan herkesin emeğine sağlık. Şampiyon olmak gerçekten güzel, Galatasaraylı olup şampiyon olmakta daha güzel. Şimdi bizim tek bir konsantrasyonumuz var hedef 27 diyoruz, çünkü kupalara layıksın sen şanlı Galatasaray" diye konuştu.