GÜNDEM - 05 Kasım 2025 Çarşamba 11:16

Tekirdağ’da su patlağı milli serveti caddeye akıttı: Tonlarca içme suyu heba oldu

A
A
A
Tekirdağ’da su patlağı milli serveti caddeye akıttı: Tonlarca içme suyu heba oldu

Tekirdağ merkez Hükümet Caddesi üzerinde Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı tarihi binasına yaklaşık 50 metre mesafede yaşanan su patlağı sebebiyle tonlarca içme suyu boşa aktı.


Kentin en işlek noktalarından biri olan Hükümet Caddesi’nde, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ait Tek Kafe’nin hemen yanında yer altından geçen şebeke hattında patlama meydana geldi. Yaklaşık 2 gündür devam eden kaldırım altındaki su patlağından caddeye akan içme suyu, göz göre göre boşa akıyor.


Duruma tepki gösteren vatandaşlar, özellikle kuraklık uyarılarının yapıldığı bu dönemde yaşanan su israfına anlam veremediklerini söyledi.


Vatandaşlar, suyla ilgili olan kurum Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin alt kurumu Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (TESKİ) şehrin göbeğinde günlerce akan bu suyu onarmamasına tepki göstererek, yetkilileri göreve çağırdı.



Tekirdağ’da su patlağı milli serveti caddeye akıttı: Tonlarca içme suyu heba oldu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Trabzonspor’dan hakem tepkisi ve taraftara teşekkür Trabzonspor Kulübü, RAMS Başakşehir karşılaşmasının ardından, taraftarına teşekkür ederken, hakem yönetimiyle ilgili sert eleştirilerde bulundu. Bordo-mavili kulüp, bir önceki maçtan kalan cezalara rağmen tribünleri dolduran taraftarlara şükranlarını ileterek, bu desteğin Trabzonspor duruşunu tüm Türkiye’ye güçlü bir şekilde gösterdiğini vurguladı. Açıklamada, son ana kadar mücadeleyi bırakmayan futbolcuların maç sonunda taraftarla bütünleşmesinin camia adına gurur verici olduğu belirtilerek, bu birlikteliğin gelecekteki şampiyonluklar ve Avrupa başarılarının habercisi olduğu ifade edildi. "Manipülasyon çabalarının farkındayız" Maçlar öncesinde yapılan açıklamalarla hakemler üzerinde baskı kurulmaya çalışıldığına dikkat çekilen açıklamada, bu girişimlerin yakından takip edildiği vurgulandı. Açıklamada, "Sözde adalet arayışında olanların, başkalarını itham etmeden önce kendi geçmişleriyle yüzleşmeleri gerekmektedir" ifadelerine yer verildi. "Artık bıktık" Hakem yönetimlerinin futbol kamuoyunda hayal kırıklığı oluşturduğu kaydedilen açıklamada, saha içindeki hataların verilen emeği yok saydığı belirtilerek, "Maçın temposunu okuyamayan ve VAR’da dahi adaleti sağlayamayan yönetim anlayışından artık bıktık" denildi. TFF’ye destek, MHK’ya eleştiri Türkiye Futbol Federasyonu’nun vizyonu ve projelerinin desteklendiği ifade edilerek, "Türkiye Futbol Federasyonu’nun, özellikle de Başkan İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu önderliğinde hakemlerin gelişimi ve futbolun markalaşması adına ortaya koyduğu vizyonu, projeleri ve samimi gayretleri yakından takip ediyor ve destekliyoruz. Ancak, federasyon yönetiminin bu yapıcı tavrına rağmen, hakemlerin saha içi pratiklerinde ve MHK’nın yönetim mekanizmasında bir arpa boyu yol alınamamasını kabul etmiyoruz. Kaosa zemin hazırlayan bu kronikleşmiş sorunun artık "radikal kararlarla" çözüme kavuşturulmasını bekliyoruz" denildi. Trabzonspor Kulübü, sabırlarının bir sınırı olduğunu belirterek, emeklerinin karşılıksız bırakılmasına izin vermeyeceklerini ifade etti.