ASAYİŞ - 20 Ocak 2025 Pazartesi 13:08

Ehliyetsiz sürücü otomobiliyle kanala uçtu

A
A
A

Tokat’ta kullandığı otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden ehliyetsiz sürücü su kanalına düştü. Sürücü kazada hafif yaralandı.

Tokat Behzat Bulvarı Gülbaharhatun Mahallesi’nde, 60 ACV 251 plakalı Opel marka otomobili kullanan Mehmet Emin C. (16), direksiyon hakimiyetini kaybederek Behzat Deresi’ne düştü. Ehliyetsiz olduğu öğrenilen genç sürücü kazayı hafif yaralarla atlattı. Kaza anı çevredeki güvenlik kameralarına yansırken, olayı duyan sürücünün yakınları olay yerine gelerek sinir krizi geçirdi. Ekiplerce sudan çıkarılan araçta maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Ehliyetsiz sürücü otomobiliyle kanala uçtu

Yasin Kıras - Sedat Özata

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan ile karşı tarafın talebine binaen bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi İletişim Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan ile karşı tarafın talebine binaen bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği duyuruldu. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi; "Cumhurbaşkanımız görüşmede, diplomasi kapısının açılmasına ihtiyaç olduğunu, Türkiye’nin bunu sağlamak için çaba harcadığını ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran’a yönelik hukuksuz müdahaleleri ve İran’ın bölgemizdeki kardeş ülkeleri hedef almasını doğru bulmadığımızı, bilakis kardeş ülkeleri hedef almanın hiç kimsenin faydasına olmadığını ve bunların sonlandırılması gerektiğini belirtti. Cumhurbaşkanımız, Türkiye’nin tarafı olmadığı çatışmalardan olumsuz etkilendiğini, her ne sebeple olursa olsun, hava sahamızın ihlal edilmesinin mazur görülemeyeceğini ve Türkiye’nin buna karşı gerekli tüm önlemleri almaya devam edeceğini vurguladı. Cumhurbaşkanımız görüşmede Pezeşkiyan’a, Menab’daki okul saldırısında öldürülen çocuklar başta olmak üzere yaşanan can kayıplarından derin üzüntü duyduğumuzu ifade etti. İran Dini Lideri Ali Hamaney için başsağlığı dileklerini yineleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mücteba Hamaney’in yeni dini lider seçilmesinin, bölgede barışa vesile olmasını temenni ettiğini dile getirdi. Pezeşkiyan da Türkiye hava sahasına giren füzelerin İran kaynaklı olmadığını ve konuyla ilgili kapsamlı bir araştırma yapacaklarını söyledi."