YEREL HABERLER - 16 Aralık 2011 Cuma 16:07

11. AVRUPA GENÇLİK OLİMPİYATLARI (EYOF) GENEL KOORDİNATÖRÜ NİHAT DOKER’E PLAKET

A
A
A
11. AVRUPA GENÇLİK OLİMPİYATLARI (EYOF) GENEL KOORDİNATÖRÜ NİHAT DOKER’E PLAKET

11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları (EYOF) Genel Koordinatörü Nihat Doker, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde görev süresinin 31 Aralık’ta dolacak olması nedeniyle bir basın açıklaması düzenledi.
EYOF’un 20 yıldan beri Avrupa’nın çeşitli kentlerinde yapıldığını belirten Doker, "11.’sini biz Trabzon’da yapmaktan büyük onur, gurur ve şeref duyduk. Hele bir de bu Trabzon’da yapılan 11. EYOF’un bugüne kadar yapılanların en iyisinin olduğunu Avrupa Olimpiyat Komitesi Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin ağzından kameraların önünde söylenmesi ve yöneticilerimize teşekkür mektuplarının gönderilmesi, bizi bir başka mutluluğa, bir başka keyfe itti.
Bu başarımızda Gençlik ve Spor Bakanlığımızın büyük desteği ve katkısı vardır" dedi.
Yaptıklarımızı da Avrupa standartlarının üzerinde yaptıklarını belirten EYOF Genel Koordinatörü Nihat Doker, “Avrupalılara Türkiye’nin artık spor organizasyonlarını başarıyla yapan bir ülke durumunda olduğunu göstermek için yöneticilerimizden aldığımız güçle, hep en iyiyi ve en mükemmeli yapmaya gayret ettik ve bunu da başardık. Organizasyon boyunca yerel basında bin 800’ü aşkın haber gazetelerde yer alırken, televizyonlarda ise 350 haber yer almıştır. Bu nedenle sizlere teşekkür etmek için burada bulunuyorum. Bize verdiğiniz destek, katkı ve güçten dolayı çok teşekkür ediyoruz, elinize sağlık” diye konuştu.
Öte yandan Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Ata, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu adına Doker’e, organizasyona katkıları dolayısıyla bir plaket verdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir