YEREL HABERLER - 23 Mart 2017 Perşembe 12:08

TİSAD’da Çavga güven tazeledi

A
A
A
TİSAD’da Çavga güven tazeledi

TİSAD 2.

TİSAD 2. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Murat Çavga güven tazeledi.


Trabzon Turizm İşletmecileri ve Seyahat Acenteleri Derneği (TİSAD) tarafından gerçekleştirilen 2. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Murat Çavga güven tazeledi. Çavga, genel kurul sonrası yaptığı yazılı açıklamada, “Genel Kurula katılarak derneğimize dolayısıyla sektörümüze sahip çıkma iradesi gösteren bütün meslektaşlarıma ve derneğimizin bu güne gelmesinde emeği olan tüm üye ve yönetici arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte bölge turizmine ne kazandırabilirizin mücadelesini vereceğiz. Bu mücadeleyi yönetim kurulumuz, üyelerimizin ve Trabzon’daki turizm duayenlerinden oluşturacağımız danışma kurulumuz ile birlikte vereceğiz” dedi.


Geçmişten bugüne kadar yaşanan çekişmelerin, ötekileştirmelerin, gereksiz rekabetlerin sektöre bir fayda sağlamadığını belirten Çavga, “TİSAD yönetim kurulu olarak sektörümüze hep birlikte sahip çıkarak, kimsenin kimseyi ötekileştirmesine fırsat vermeden, bir bütünlük içerisinde, gerginliklerin ve kısır çekişmelerin içerisinde bulunmadan, bölge turizmi faydasına çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Yapılan genel kurulda üyelerimizin tekrardan desteklerini aldık. Meslektaşlarımızın katkıları ve bizlere olan inançları ile çalışmalarımıza heyecan ile kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu heyecanı ve umutları devam ettirebilmemiz, üyelerimizin bize olan destek ve eleştirileri sayesinde gerçekleşecektir” ifadelerini kullandı.


TİSAD Yönetim Kurulu ise şu şekilde oluştu:


“Murat Çavga, Mustafa Kemal Şahin, Ali Kahraman, Metin İnan, Mehmet Aktürk.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Aksaray’da mandıra çöktü: 750 küçükbaş hayvan göçük altında kaldı Aksaray’da şiddetli yağış nedeniyle mandıra çöktü. 750 küçükbaş hayvanın göçük altında kaldığı mandıra enkazında kurtarma çalışması başlatıldı. Aksaray’da 3 gündür aralıklarla devam eden şiddetli yağış birçok olumsuzlukları da beraberinde getirirken, sel ve su baskınlarının ardından bugün de içerisinde 750 küçükbaş hayvanın bulunduğu bir mandıra çöktü. Aksaray’ın merkeze bağlı Yeşilova beldesinde yaşanan göçük nedeniyle vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine İl Afet Acil Durum (AFAD), Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler iş makinelerinin de desteğiyle kurtarma çalışması başlattı. Mandıra enkazında kurtarma çalışmaları halen devam ederken İl Afet Acil Durum Müdürü Kadir Çelik, “Yeşilova beldemizde aşırı yağışlar sonucu bir ahırın çöktüğü ihbarı üzerine iki ekiple olay yerine geldik. Şu anda telef olan hayvanlar var. Toplam hayvan sayısının 750 olduğu söyleniyor. Kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kurtarma operasyonumuz bittikten sonra net sayı belli olacak” dedi. Yeşilova Köseli Mahalle Muhtarı Kemal İlgün ise “Bölgede 3 gündür yağış devam etmekte. Bizim burada mandıramızın çökmesinden dolayı 750’ye yakın küçükbaş hayvanımız göçük altında kaldı. Ağıl altında kalan hayvanlardan ne kadar zayiat verdiğini bilmiyoruz. Zayiat sabah sayımında çıkacak. Allah izin verirse burayı kurtarmaya çalışıyoruz. Yağışlardan dolayı mandıra çöktü” diye konuştu.