SPOR - 29 Nisan 2017 Cumartesi 23:21

Aydın: "Avrupa iddiamızı sürdürüyoruz"

A
A
A
Aydın: "Avrupa iddiamızı sürdürüyoruz"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Avrupa kupalarına katılma iddialarını sürdüreceklerini söyledi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Avrupa kupalarına katılma iddialarını sürdüreceklerini söyledi.


Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Gençlerbirliği ile sahasında golsüz berabere kalan Trabzonspor’da Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, takımın sahada yapmak istediklerini kısman de olsa yaptıklarını belirterek, "Pozisyon vermiyoruz. Antalyaspor maçıda bu maçta pozisyon vermedik. Hem ilk yarı hemde ikinci yarı bulduğumuz 6-7 pozisyon var. Takımın oturuşu sahada iyiydi. Rakip takımın kalecisi zaman geçirmeye oynadı. Fırat Aydunus, erken bir kart göstermiş olsaydı, ikinci karttan kırmızı kart iye oyunun dışında kalabilirdi. Trabzonspor’un domine ettiği ve hak ettiği bir maç oldu. Yapacak bir şey yok önümüzdeki maçlara bakacağız. Ligin sonuna kadar Avrupa iddiamızı sürdüreceğiz" dedi.


Mardin’den gelen misafirler tribünlerde renkli görüntülere neden olduğunu belirten Aydın, "Çok güzel hareket bunlar bence, umarım bu tip hareketleri futbol sahalarında da görürüz" ifadelerini kullandı.



Trabzon’dan Mardin’e dostluk köprüsü


Mardin’in Derik ilçesinin şehit kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk’ün hayalini gerçekleştirmek için Trabzon’a davet edilen Mardinli çocuklarla Trabzonspor-Gençlerbirliği maçını izledi. Maç sonunda ise Trabzonspor’u yakında izlemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederlerken, berabere kaldıkları için ise üzgün olduklarını belirttiler.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Batman “Dur” ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu hap çıktı Batman’da polisin “Dur” ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kaçtığı tarlada kaza yaparak durabildi. Otomobil ve şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada 19 bin adet uyuşturucu hap ekstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, aldıkları ihbarı değerlendiren Batman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Emniyet Müdürlüğü İHA Büro Amirliği ekipleriyle birlikte çalışma başlattı. Polis ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Petrolkent Mahallesi Bostan Caddesinde bir otomobili durdurmak istedi. Polisin “dur” ihtarına uymayan otomobil sürücü bir süre karayolunda polisten kaçtıktan sonra tarlaya girdi. Buğday başakları arasına gizlendiler Girdikleri tarlada kaza yapan otomobildeki şüpheliler buğday başaklarının arasına saklanmaya çalıştı. İHA Büro ekiplerinin dronlu çalışması sonucu buğday başakları arasına uzanarak saklanan 4 şüphelinin yerini belirledi. Polis etraflarını çevirdiği 4 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Otomobilde ve gözaltına alınan 4 şüphelinin ikametlerine yapılan aramalarda farklı renklerde toplam 19 bin adet uyuşturucu hap ecstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Yakalanarak emniyete götürülen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece “Uyuşturucu Madde Ticareti” yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.