SPOR - 20 Nisan 2018 Cuma 17:40

Trabzonspor’un yeni başkanı ve yöneticilerinden ziyaretler

A
A
A
Trabzonspor’un yeni başkanı ve yöneticilerinden ziyaretler

Trabzonspor Kulübü Başkanlığı’na seçilen Ahmet Ağaoğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleri başta Trabzon Valisi Yücel Yavuz olmak üzere çeşitli ziyaretlerde bulundular.

Trabzonspor Kulübü Başkanlığı’na seçilen Ahmet Ağaoğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleri başta Trabzon Valisi Yücel Yavuz olmak üzere çeşitli ziyaretlerde bulundular.


Trabzonspor’un yeni yönetimini makamında ağırlayan Vali Yavuz, Trabzonspor’un köklü bir kulüp olduğuna vurgu yaparak, “Trabzon futbolla özdeşleşen bir şehirdir. Trabzonspor ise marka bir değerimizdir. Spor tarihinde büyük başarılara imza atan Trabzonspor’umuz konumu itibariyle her türlü başarıyı hak ediyor. Böyle bir camiayı yönetmek herkese nasip olmaz. Bu aynı zamanda bir cesaret işidir. Sizleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.


Kabulden dolayı Vali Yavuz’a teşekkür eden Trabzonspor Başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu da, “Herkesin gurur duyacağı, ayakta alkışlayacağı bir Trabzonspor için kolları sıvadık. Tabi ki büyük kulüplerden beklentiler de çok farklı oluyor. Taraftarımız takımı her zaman zirvede görmek istiyor. Hep birlikte zirveye taşıyacağız” diye konuştu.


Ziyarette TS Başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu Vali Yavuz’a Trabzonspor Plaketi ve isminin üzerinde yazılı olduğu formasını hediye etti.



Başkan Genç’i ziyaret ettiler


Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile yönetim kurulu üyeleri birlikte Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i de makamında ziyaret etti.


Ziyarette konuşan Başkan Genç, "Trabzonspor zor bir süreç geçirse de bütün bu sıkıntıları aşabilecek kabiliyete sahip. Burada önemli olan şehrin bütün dinamiklerinin Trabzonspor’un geleceği için tek bir ideal uğrunda kenetlenmesi...Böyle olduğu takdirde iyi bir yönetimle birlikte başarılar da gelecektir. Ve Trabzonspor bu kısırdöngüden ve darboğazdan kurtulacaktır. Bunun olması için şehir olarak hep beraber Trabzonspor’umuzun arkasında durmalıyız, her şartta sonuç ne olursa olsun takımımıza sahip çıkmalıyız. Maddi ve manevi hiçbir destekten çekinmemeliyiz. Ancak bu şekilde yaşanan sıkıntıların üstesinden gelebiliriz" şeklinde konuştu.


Başkan Ahmet Ağaoğlu ise verdiği desteklerden dolayı Başkan Genç’e teşekkürlerini ileterek, "Biz bir yola koyulduk. Trabzonspor’umuzu o eski efsane günlerine tekrar taşımak, o şampiyonlukları bir kez daha tattırmak... Bu uzun soluklu bir yolculuk... Her şeyin bir anda düzelmesi mümkün değil... O nedenle biraz sabırlı olmak gerekiyor. Önümüzü görmemiz lazım. Neler yapabiliriz, neler eksik, imkanlarımız neler, önümüzde ne gibi bir süreç var? gibi sorulara cevap bulmalıyız. Dolayısıyla bu sürece herkesin katılımı ve desteği çok önemli" ifadelerini kullandı.


Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e plaket takdim etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tokat Vali Hatipoğlu: "Ampute olan yaralılarımız var ama yaralıların genel durumları iyi" Tokat Valisi Numan Hatiboğlu, el yapımı patlayıcı nedeniyle hastanede tedavileri devam eden 5’i jandarma görevlisi olmak üzere 7 kişiyi ziyaret etti. Kentteki hastanelerde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret eden Vali Hatipoğlu gazetecilere açıklamalarda bulundu. Yaralılar hakkında bilgiler veren Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, "Bölgede devriye ekibimize sözlü olarak ulaşan bir vatandaşımızın evinin önündeki sandıkla ilgili ihbarına devriyemiz kendisi gidiyor. Akabinde olay yerinde gerçekleşen patlamanın sonucunda 5 jandarma personelimiz ve 2 vatandaşımız yaralanıyor. Bunlardan hafif durumda olan iki vatandaşımız Erbaa Devlet Hastanesi’nde müşahede altında. 2 yaralımız Tokat Devlet Hastanesinde şu an tedavileri devam ediyor. Bir sivil vatandaşımız ve jandarma personelimizin durumları iyi. Ameliyatlı olan sivil vatandaşımız var. Yine jandarma personelimizin operasyonu da aynı şekilde devam ediyor. Diğer yandan 3 vatandaşımızın ikisi jandarma personeli, biri sivil vatandaşımız Tokat Gaziosmanpaşa Eğitim Araştırma Hastanesi’nde şu an itibariyle tedavileri devam ediyor. Bir vatandaşımızın jandarma personelimizin gözünde sıkıntımız var. Yine bir personelimiz diz kapağı altından ampute edildi. Bu arada olayla ilgili olarak gerekli araştırmayı, soruşturmayı, ekiplerimiz ivedi bir şekilde gerçekleştirdiler ve inşallah en kısa zamanda tüm failler olayın gerçekleştirenleri adaletin karşısında bulunacaklar. Gerekli cezaya çarptırılacaklar diye umut ediyoruz. Gözaltılar var. Şu an itibariyle çalışmalar devam ediyor" dedi. "Genel olarak durumları iyi" Ampute olan personellerin olduğunu söyleyen Vali Hatipoğlu, "Ameliyatta olan vatandaşlarımız var. Jandarma personelimiz var. Bunlardan ampute durumu olanlar var. Dolayısıyla da ama genel olarak durumları iyi" diye konuştu.
İzmir İzmir’de motosiklet belediye otobüsüne çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı İzmir’in Balçova ilçesinde garaja girmekte olan belediye otobüsüne çarpan motosikletin sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Motosiklette yolcu konumunda bulunan kişi ise ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kaza saat 00.30 sıralarında Haydar Aliyev Bulvarı ESHOT garajı girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Balçova’dan Konak istikametine seyir halinde olan Muhammed Tevfik Sarı idaresindeki 35 BVE 287 plakalı motosiklet, ESHOT’a ait garaja girmeye çalışan 35 DA 740 plakalı belediye otobüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan Muhammed Tevfik Sarı ve Melih Ç., savrularak metrelerce sürüklendi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Balçova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve trafik polisi yolda güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri yerde yatan 2 kişiye müdahale etti. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde motosiklet sürücüsü Muhammed Tevfik Sarı’nın kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Motosiklette yolcu konumunda bulunan Melih Ç. ise ağır yaralı olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Melih Ç.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Meydana gelen kazada hayatını kaybeden Muhammed Tevfik Sarı’nın cenazesi yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, otobüs sürücüsü ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.