SPOR - 14 Mayıs 2019 Salı 13:09

Hugo Rodallega hem içeride hemde dışarıda atıyor

A
A
A
Hugo Rodallega hem içeride hemde dışarıda atıyor

Trabzonspor formasıyla kariyerinin en göllü dönemini geçiren Hugo Rodallega, hem iç sahada hem de dış sahada gollerine devam ediyor.

Trabzonspor formasıyla kariyerinin en göllü dönemini geçiren Hugo Rodallega, hem iç sahada hem de dış sahada gollerine devam ediyor. Rodellaga, bordo-mavili forma altında Beşiktaş’a karşı da oynadığı 4 karşılaşmada 3 gol atmayı başardı.


Trabzonspor’a, 2016-2017 sezonunda Akhisarspor’dan transfer olan Hugo Rodallega, futbol yaşantısının en gollü dönemini bordo-mavili forma altında yaşıyor. Golcü oyuncu bu sezon Spor Toto Süper Lig’de attığı 14 golle takımın en golcü ismi oldu.



Deplasmanda en çok golü Rodallega attı


Kolombiyalı oyuncu, söz konusu gollerin 9’nu iç sahada atarken, 5 golü ise deplasmanda oynadığı maçlarda kaydetti. Hugo Rodallega, bordo-mavililerin dış sahada oynadığı maçlarda en çok golünü atan isim olurken, Nwakaeme 4, Sosa, Abdulkadir Parmak ve Novak 2, Yusuf Yazıcı, Abdulkadir Ömür, Ekuban ve Amiri ise 1’er gol kaydeden isimler oldu.



Beşiktaş’ı boş geçmiyor


Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman’ın, Beşiktaş karşısındaki en büyük kozlarından biri takımın golcü oyuncusu Hugo Rodallega olacak. Bordo-mavili forma altında Beşiktaş karşısında forma giydiği 4 maçın 3’ünde gol atma başarası gösteren başarılı oyuncunun, Süper Lig’de ise siyah-beyazlı takıma karşı toplamda 6 golü bulunuyor. Rodallega, 23 Nisan 2016’da Akhisarspor forması giydiği dönemde Beşiktaş ile 3-3 berabere kaldıkları maçta takımının attığı 3 gole de adını yazdırmıştı. Kolombiyalı, 18 Mayıs’ta Trabzon’da oynanacak olan maçta da siya-beyazlı ağaları sarsmak istiyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Aksaray’da mandıra çöktü: 750 küçükbaş hayvan göçük altında kaldı Aksaray’da şiddetli yağış nedeniyle mandıra çöktü. 750 küçükbaş hayvanın göçük altında kaldığı mandıra enkazında kurtarma çalışması başlatıldı. Aksaray’da 3 gündür aralıklarla devam eden şiddetli yağış birçok olumsuzlukları da beraberinde getirirken, sel ve su baskınlarının ardından bugün de içerisinde 750 küçükbaş hayvanın bulunduğu bir mandıra çöktü. Aksaray’ın merkeze bağlı Yeşilova beldesinde yaşanan göçük nedeniyle vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine İl Afet Acil Durum (AFAD), Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler iş makinelerinin de desteğiyle kurtarma çalışması başlattı. Mandıra enkazında kurtarma çalışmaları halen devam ederken İl Afet Acil Durum Müdürü Kadir Çelik, “Yeşilova beldemizde aşırı yağışlar sonucu bir ahırın çöktüğü ihbarı üzerine iki ekiple olay yerine geldik. Şu anda telef olan hayvanlar var. Toplam hayvan sayısının 750 olduğu söyleniyor. Kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kurtarma operasyonumuz bittikten sonra net sayı belli olacak” dedi. Yeşilova Köseli Mahalle Muhtarı Kemal İlgün ise “Bölgede 3 gündür yağış devam etmekte. Bizim burada mandıramızın çökmesinden dolayı 750’ye yakın küçükbaş hayvanımız göçük altında kaldı. Ağıl altında kalan hayvanlardan ne kadar zayiat verdiğini bilmiyoruz. Zayiat sabah sayımında çıkacak. Allah izin verirse burayı kurtarmaya çalışıyoruz. Yağışlardan dolayı mandıra çöktü” diye konuştu.