YEREL HABERLER - 24 Şubat 2014 Pazartesi 14:06

Ak Parti Yomra İlçe Teşkilatının Yeni Yönetimi Görevine Başladı

A
A
A
Ak Parti Yomra İlçe Teşkilatının Yeni Yönetimi Görevine Başladı

AK Parti Yomra İlçe Teşkilatı'nın yeni yönetimi bugün yapılan toplantıyla birlikte görevine başladı.
Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu ve İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan önderliğinde yapılan toplantıya yönetim kurulunun yanı sıra belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili vatandaşlar katıldı. Başkan Sağıroğlu toplantında yaptığı konuşmada, gidilmemiş köy, mahalle, ev ve eli sıkılmamış bir vatandaşın kalmayacağını belirterek, “Şuana kadar köylerimizi ve mahallerimizi iki defa dolaştık. Halkımızdan partimize ve şahsımıza çok büyük bir teveccüh var. Bu teveccühün karşısında biz kendimize yüksek denebilecek bir hedef koyduk. Bu hedefte yüzde 80 ve üzeridir. Bu hedef doğrultusunda bütün teşkilatlarımızla birlikte el ele verip, gece gündüz çalışmamız lazım. Hedefe ulaşmak çok zor değil. Biz Yomra’yız. Partimizin bayrağını en yüksek tepeye dikecek gücümüz var. Bu güç doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüp 30 Mart’ta hedefimize ulaşacağız” dedi.
İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan ise belediye başkan adayı İbrahim Sağıroğlu’nun arkasında olduklarını ifade ederek “Başkanımızla birlikte el ele verip, Türkiye rekorunu kıracağız” şeklinde konuştu.
AK Parti Yomra İlçe teşkilatında Başkan Mustafa Pehlivan’ın yönetimi şu şekilde oluştu:
“Ekrem Duman, Tuncay Uzun, Hasan Albayrak, Güler Sezgin, Zeki Aygün, Ufuk Yiğit, Süleyman Çalışkan, Fatih Abdioğlu, Kadir Kartal, Ali Rıza Likos, Hamit Ertaş, Davut Ayyıldız, Aylin Sarı, Galip Boran, Sebahitdin Çelik, Hüseyin Sekmenoğlu, Hikmet Sarımehmetoğlu, Ömer Cengiz Faruk Hacıhamzaoğlu, Sait Albayrak.”
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Batman “Dur” ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu hap çıktı Batman’da polisin “Dur” ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kaçtığı tarlada kaza yaparak durabildi. Otomobil ve şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada 19 bin adet uyuşturucu hap ekstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, aldıkları ihbarı değerlendiren Batman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Emniyet Müdürlüğü İHA Büro Amirliği ekipleriyle birlikte çalışma başlattı. Polis ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Petrolkent Mahallesi Bostan Caddesinde bir otomobili durdurmak istedi. Polisin “dur” ihtarına uymayan otomobil sürücü bir süre karayolunda polisten kaçtıktan sonra tarlaya girdi. Buğday başakları arasına gizlendiler Girdikleri tarlada kaza yapan otomobildeki şüpheliler buğday başaklarının arasına saklanmaya çalıştı. İHA Büro ekiplerinin dronlu çalışması sonucu buğday başakları arasına uzanarak saklanan 4 şüphelinin yerini belirledi. Polis etraflarını çevirdiği 4 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Otomobilde ve gözaltına alınan 4 şüphelinin ikametlerine yapılan aramalarda farklı renklerde toplam 19 bin adet uyuşturucu hap ecstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Yakalanarak emniyete götürülen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece “Uyuşturucu Madde Ticareti” yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.