GÜNDEM - 17 Haziran 2024 Pazartesi 13:36

Özel İmperial Hastanesi’nde bayramlaşma

A
A
A
Özel İmperial Hastanesi’nde bayramlaşma

Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Cemil Bayarslan ve hastane yöneticileri, Kurban Bayramı dolayısıyla, yatan hasta ve nöbetçi personeli ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.


Başhekim Uzm. Dr. Cemil Bayarslan, Kurban Bayramı münasebetiyle konuşarak, "Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da hastanemizde tedavi gören hastalarımızı ve nöbetçi sağlık personelimizi ziyaret ettik. Geleneksel hale getirmiş olduğumuz hasta ve personel ziyaretlerimizi bu bayramda da gerçekleştirdik. Başta hastanemizden sağlık hizmeti alan hastalar olmak üzere, büyük gayret ve özveri ile sağlık hizmeti sunan hastane çalışanlarımız ve tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyorum" dedi.



Özel İmperial Hastanesi’nde bayramlaşma

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Okul saldırganının annesi emeklilik dilekçesi vermiş Kahramanmaraş’taki okul saldırganının kamuda öğretmen olarak çalışan tutuklu annesinin saldırıdan sonra emekli olmak için başvuruda bulunduğu öğrenilirken emniyet müdürü babasının bütün özlük haklarının elinden alındığı ortaya çıktı. Öte yandan okul saldırısı ile ilgili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kurulan araştırma komisyonun bu hafta Kahramanmaraş’a gelmesi ve incelemelerde bulunması da bekleniyor. Kahramanmaraş’ta Ayser Çalık Ortaokulu’nda meydana gelen, 9 öğrencinin yanı sıra 1 öğretmenin hayatını kaybettiği, saldırganın da öldüğü saldırının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi bünyesinde kurulan araştırma komisyonu hazırlıklarını sürdürüyor. Meclis bünyesindeki komisyon çalışmalarını sürdürürken olayla ilgili yürütülen soruşturmada failin ailesine yönelik yeni detaylar da ortaya çıktı. Anne emeklilik talebinde bulunmuş Soruşturmanın ilk aşamalarında tutuklanarak cezaevine gönderilen İsa Aras Mersinli’nin annesi Pınar Peyman Mersinli ve babası Uğur Mersinli’ye yönelik adli süreç devam ediyor. Bu süreçte kamuda öğretmen olan anne Pınar Peyman’ın herhangi bir özlük hakkı kaybı yaşamadığı, kendi talebi doğrultusunda emeklilik için başvuruda bulunduğu öğrenildi. Babanın özlük hakları elinden alınmış Ayrıca saldırganın 1. Sınıf Emniyet Müdürü babası Uğur Mersinli’nin tüm özlük haklarının sonlandırıldığı ortaya çıktı. Komisyon Kahramanmaraş’a gelecek Öte yandan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kurulan komisyonun Kahramanmaraş ayağından sorumlu olacak AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İrfan Karatutlu ve beraberindeki milletvekili heyetinin bu hafta içerisinde Kahramanmaraş’a gelerek incelemelerde bulunacağı öğrenildi. Heyetin kentte gerçekleştireceği temaslarda olayın yaşandığı okul çevresinde inceleme yapması, ilgili kurum temsilcileriyle görüşmesi ve süreçle ilgili bilgi alması bekleniyor. Komisyon sonucu hazırlanacak raporla kamuoyunun bilgilendirilip, eğitim kurumlarındaki güvenlik politikalarına katkı sunması hedefleniyor.