SAĞLIK - 14 Mart 2026 Cumartesi 11:03

Trabzon’da 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları

A
A
A
Trabzon’da 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Özel İmperial Hastanesi’nde görev yapan hekimlerin Tıp Bayramı hastane yönetimi tarafından kutlandı.


Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu üyesi Yüksel Şahin, Başhekim Uzm. Dr. Cemil Bayarslan ve Genel Müdür Cihan Başoğlu ile birlikte poliklinikleri ziyaret ederek doktorların 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.


Yönetim Kurulu üyesi Yüksel Şahin tarafından Başhekim Uzm. Dr. Cemil Bayarslan’a çiçek takdim edildi.


Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Cemil Bayarslan yaptığı açıklamada "İnsanlara daha nitelikli ve daha sağlıklı bir yaşam sunmayı amaç edinen bu kutsal, onurlu ve saygın mesleği büyük özveri ile yerine getirmeye çalışan, gece gündüz her koşulda büyük özveri ile görev yapan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum" diye konuştu.



Trabzon’da 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Başkan Aras Bafa’da halkla buluştu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Milas ilçesine bağlı Bafa Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bafalıların samimi ve sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan Aras halkın talep ve önerilerini dinledi. Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras Milas’ın Bafa Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Bafa’da faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Aras, esnafa hayırlı işler dileyerek onların sorunlarını ve beklentilerini dinledi. Ziyaret sırasında vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Aras, bölge halkının talepleriyle ilgili gerekli planlamaların ve çalışmaların yapılacağını söyledi. Yerinde tespit yerinde çözüm Vatandaşların ilettiği talep ve önerilerin yerel yönetim açısından yol gösterici olduğunu belirten Başkan Aras şunları söyledi "Muğla’nın her köşesinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizle bir araya gelmek, onların düşüncelerini dinlemek ve ihtiyaçlarını yerinde görmek bizim için çok önemli. Vatandaşlarımızla buluşarak sorunları yerinde tespit ediyor ve çözüm üretmek için çalışıyoruz" dedi. Bafa Mahallesi sakinleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Aras’a teşekkür etti. Ziyaret sırasında Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Aras, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’a eşlik etti.
Bursa Bozbey: "Kentimizi ve mahallemizi yarınlara hazırlıyoruz" Ramazan’ın birleştirici ve manevi iklimini kentin tümüne yayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, 4 sabit noktadaki iftarların dışında, her gün farklı bir ilçede düzenlediği iftar buluşmalarını bu defa Osmangazi ilçesindeki Dikkaldırım Kapalı Pazar Alanında gerçekleştirdi. İftara, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yanı sıra CHP Osmangazi İlçe Başkanı Raşit Gürbüz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yıldız, muhtarlar, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Bozbey, masaları tek tek ziyaret ederek, mahalle halkıyla selamlaşıp sohbet etti. "Bursa için gece gündüz çalışıyoruz" Paylaşmanın çoğaldığı, dayanışmanın büyüdüğü, kapıların daha sık çalındığı, gönüllerin birbirine daha fazla yaklaştığı Ramazan ayında aynı sofrada buluşmaya devam ettiklerini söyleyen Başkan Mustafa Bozbey, "Her akşam başka bir ilçede hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Aynı lokmayı paylaşıyoruz. Aynı dualara amin diyoruz. Hiç kimsenin kendisini yalnız hissetmediği bir Bursa için gece gündüz çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin geleceğe güvenle bakabileceği, yarınını düşünmeyeceği bir Bursa hayal ediyoruz. Kentimizi ve mahallelerimizi yarınlara hazırlıyoruz" diye konuştu. "Sabırla ve ortak akılla hareket ediyoruz" Sosyal belediyecilik anlayışıyla ve insan öncelikli yaklaşımla hizmet etmeyi sürdürdüklerini anlatan Başkan Mustafa Bozbey, Osmangazi ilçesinin tarihiyle, mahalleleriyle, kültürel zenginlikleriyle kentin hafızasında önemli bir yeri olduğunu vurguladı. Altyapıdan üstyapıya, çevre düzenlemelerinden ulaşım yatırımlarına kadar her alanda çalışma yürüttüklerini hatırlatan Başkan Bozbey, "Ulaşım konusunda planlı bir süreci yaşama geçiriyoruz. Kavşak düzenlemeleriyle, bölgede açılacak yeni hastaneyle ilgili bağlantı yollarıyla birlikte ulaşım sorununu da ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Raylı sistem konusundaki çalışmalarımız da devam ediyor. Sabırla ve ortak akılla hareket ediyoruz. Bölgeyle ilgili kentsel dönüşüm projelerimiz var. Önümüzdeki süreçte halkımızla paylaşacağız. Şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyorum" diye konuştu. Hüdavendigar Mahalle Muhtarı Mustafa Pala da yüzlerce vatandaşı aynı sofralarda buluşturan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür etti.