SPOR - 31 Ekim 2025 Cuma 13:47

Trabzonspor, Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı

A
A
A
Trabzonspor, Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.


Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleştirilen antrenman taktik ağırlıklı yapıldı. Bordo-mavililerde bu maç öncesi tedavileri süren genç oyuncular Taha Emre İnce ve Salih Malkoçoğlu’nun kafilede yer almaları beklenmiyor.


Trabzonspor, Türk Hava Yollarına (THY) ait özel bir uçak ile saat 16:00 sıralarında Trabzon’dan İstanbul’a hareket edecek.



Trabzonspor, Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Şanlıurfa Tuncay Sonel’in ismi caddelerden kaldırıldı Bir dönem Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde kaymakamlık yapan eski Tunceli Valisi Tuncay Sonel’in ismi ilçedeki iki caddeden kaldırıldı. Caddelere Kahramanmaraş’taki okul saldırısında hayatını kaybeden şehit öğretmen Ayla Kara ve bir dönem hem Birecik Belediye Başkanlığı yapan ve Gaziantep milletvekili olduğu sırada hayatını kaybeden Abdülkadir Yüksel isminin verileceği öğrenildi. Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde 27 Ekim 2005 ile 28 Ağustos 2008 tarihleri arasında kaymakamlık görevini yürüten Tuncay Sonel’in adı, biri kent merkezinde, diğeri ise kırsal mahallede olmak üzere iki caddeye verilmişti. Tunceli’de işlenen Gülistan Doku cinayetine isminin karışması ve gözaltına alınmasının ardından harekete geçen belediye ekipleri, Tuncay Sonel’in isminin yer aldığı tabelayı caddelerden kaldırdı. Ekipler tabelayı indirirken, meclis kararıyla caddelere Kahramanmaraş’taki okul saldırısında hayatını kaybeden şehit öğretmen Ayla Kara ve bir dönem Birecik Belediye Başkanlığı yapan ve Gaziantep milletvekiliyken hayatını kaybeden Abdulkadir Yüksel isminin verileceği öğrenildi. Sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit caddelerden birine bir zamanlar Birecik Belediye Başkanı olarak görev yapan ve Gaziantep’te milletvekilliği yaparken hayatını kaybeden Abdulkadir Yüksel ile Kahramanmaraş’taki okul saldırısında hayatını kaybeden öğretmen Ayla Kara isimlerinin verileceğini belirtti.