GENEL - 23 Nisan 2020 Perşembe 12:34

Tunceli’de Leylak çiçekli kahvaltı servisi

A
A
A
Tunceli’de Leylak çiçekli kahvaltı servisi

Tunceli’de de 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanlar için Tunceli Valiliği tarafından kurulan “Vefa Sosyal Destek Grubu” dağıtılan kahvaltı tabaklarını leylaklarla süsleyerek evlerde baharı yaşatıyor.

Tunceli’de de 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanlar için Tunceli Valiliği tarafından kurulan “Vefa Sosyal Destek Grubu” dağıtılan kahvaltı tabaklarını leylaklarla süsleyerek evlerde baharı yaşatıyor.


Ülke genelinde olduğu gibi Tunceli’de de valilik koordinesinde “Vefa Sosyal Destek Grubu” 65 yaş üstü ve rahatsızlığı bulunanlara ulaşarak taleplerini yerine getiriyor. Bugüne kadar 6 bin 362 kişiye ulaşılarak talepleri karşılayan grup, yanında yakınları olmayanlara günlük kahvaltı servisi yapıyor.


Bu kapsamda evden çıkmayanlara bugün kahvaltı da ayrı bir sürpriz yapan ekip, baharın müjdeleyicisi olan leylak çiçekleri ile süslenmiş servis yaptı.


Vefa Sosyal Destek Grubunun çalışmalarını aralıksız düzenli bir şekilde yaptığını belirten Vali Tuncay Sonel ” Bu sabah da mis kokulu leylaklarla süslenmiş kahvaltıları, kıymetli büyüklerimizin evlerine, Vefa Sosyal Destek Gruplarında görevli arkadaşlarımız tarafından bırakıldı. Afiyet olsun.Devletimiz var olsun” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Eskişehirspor evindeki son maçında 4-1’lik skorla galip geldi Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda sezonun son ev sahipliğini yaptığı maçında Eskişehirspor, rakibi Çimili Belediyespor karşısında 4-1’lik skorla galip geldi. Bölgesel Amatör Lig’in 25’inci haftasında Eskişehirspor evinde Çilimli Belediyespor’u ağırladığı maçta farklı galibiyet ile puanını 49’a çıkardı. Maçın ilk yarısında tempo, genel olarak Çimili Belediyespor’un sahasında olurken, Eskişehirspor ilk 45 dakikayı Kerem Eryılmaz’ın 29’uncu dakikada attığı gol ile 1-0 önde kapadı. İkinci yarının henüz başlarında Eskişehirsporlu futbolu Sergen Şakirler’in 46’ncı dakikada attığı gol ile fark ikiye çıktı. Genel olarak baskıyı kuran taraf olan Eskişehirspor’da Ferit Özler’in kendi kalesine attığı gol farkı yeniden bire indirdi. Temposu yoğun geçen mücadelede Çilimli Belediyesporlu İbrahim Halil Aksu , Eskişehirspor’un atağında topu uzaklaştırmak isterken kendi kalesine attı ve skor 3-1 oldu. Ev sahibi takımın atağında ceza sahası dışına çıkan Çimili Belediyespor kalecisi Ramazan Aydın, kendisine aşırtma gol atmaya çalışan rakip takım oyuncusunun şutuna müdahele edince hakem tarafından kırmızı kart gördü. 10 kişi kalan rakibi karşısında dakika 87’de gol atan Ercan Kuruçayır, takımının dördüncü golünü atarken, skoru da belirlemiş oldu. Eskişehirspor, ligin 26’ncı haftasında ve son maçında 12 Mayıs Pazar günü Ankara temsilcisi Ankara Türkiye Kömür İşletmeleri’ne konuk olacak.