ASAYİŞ - 23 Ekim 2025 Perşembe 10:43

Dağdan yuvarlanan kaya parçası ev ve araçları teğet geçti: O anlar kamerada

A
A
A

 Tunceli’de çalışma yapıldığı sırada dağlık alandan kopan kaya parçası yola yuvarlandı. Facianın eşiğinden dönüldüğü olayda, kaya parçası dağ eteğinde bulunan ev ve park halindeki araçları teğet geçti. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Tunceli-Erzincan karayolu Kutu Deresi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dağlık alanda kepçenin çalışma yaptığı sırada, kopan büyük bir kaya parçası aşağı doğru yuvarlanmaya başladı. Kaya parçası dağ eteğindeki evi ve yol kenarında park halindeki 2 aracı teğet geçerek dereye yuvarlandı. O sırada bir şahıs koşarak kaçmaya başladı ve yere düştü. Büyük bir facianın eşiğinden dönüldüğü olay, güvenlik kameralarına yansıdı.

Sezai Akın

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Hatay Yedi gündür kayıp olan gence ait eşyalar arazide bulundu Hatay’da penceredeki sinekliği parçalayarak evden ayrılan psikolojik rahatsızlığı olan genç 7. gününde de aranıyor. Günlerdir kaybolan kardeşini ararken kayıp gence ait eşyaları arazide bulduklarını ifade eden ağabey Tarık Çalışkan, gelecek umutlu haberi beklediklerini söyledi. Van’dan çalışmak için Hatay’a gelen ve Antakya ilçesi Serinyol Mahallesi’nde yaşayan 27 yaşındaki Uğur Çalışkan’a 3 yıl önce bipolar bozukluğu tanısı konmuştu. Psikolojik rahatsızlığını atlatmak için ilaç kullanan Çalışkan, 7 gün önce sabah saatlerinde misafir olarak kaldığı dayısına ait evin penceresindeki sinekliği parçalayarak evden ayrılmış ve sırra kadem basmıştı. Aile tarafından yapılan kayıp başvurusu sonrası Çalışkan’ı bulmak için AFAD liderliğinde arama çalışması başlatıldı. Ekiplerin sahadaki çalışmaları 7. gününde devam ediyor. Kardeşinden gelecek umutlu haberi bekleyen Tarık Çalışkan, Uğur’a ait eşyaları arazide bulduklarını belirterek gelecek umutlu haberi beklediklerini söyledi. "Pazar gününden itibaren herhangi bir ize rastlanmadı ve kardeşim için çok endişeliyiz" Kaybolan kardeşini ararken ona ait eşyalardan başka ize rastlamadıklarını ifade eden ağabey Tarık Çalışkan, "Ben kaybolan Uğur Çalışkan’ın abisiyim. Kardeşim Uğur, 7 günden beri kayıp ve en son Pazar günü dağın zirvesinde ona ait; tişört, hırka, telefon, cüzdan ve şarj aleti her şey düzgün bir şekilde katlanmış bir halde AFAD ekipleri tarafından bulundu. AFAD, jandarma, ve kendi akrabalarımızla arama çalışmaları devam ediyor. Pazar gününden itibaren herhangi bir ize rastlanmadı. Kardeşim için çok endişeliyiz. Devlet yetkililerinden daha geniş çaplı destek istiyoruz" ifadelerini kullandı.