ASAYİŞ - 26 Ekim 2025 Pazar 10:13

Stepneye zulalanmış uyuşturucu ele geçirdi: 2 gözaltı

A
A
A
Stepneye zulalanmış uyuşturucu ele geçirdi: 2 gözaltı

Tunceli’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada bir araçta narkotik köpeği Luna ile yapılan aramada, aracın stepnesine gizlenmiş 3 kilo 737 gram esrar maddesi ele geçilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.


Tunceli Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu il dışından gelen bir araçta uyuşturucu madde olabileceği bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine Narkotik, KOM ve İstihbarat Şube Müdürlükleri zehir tacirlerine yönelik ortak bir operasyon gerçekleştirdi. Şüpheli araç takibe alınarak Pah Köprüsü üzerinde durduruldu. Narkotik madde arama köpeği Luna ile yapılan aramada araç bagajındaki yedek lastik içerisine zulalanmış vaziyette; 7 parça halinde toplamda 3 kilo 737 gram esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan araç sürücüsü B.A. ve yanında bulunan A.Y.’nın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği bildirildi.



Stepneye zulalanmış uyuşturucu ele geçirdi: 2 gözaltı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Hatay Yedi gündür kayıp olan gence ait eşyalar arazide bulundu Hatay’da penceredeki sinekliği parçalayarak evden ayrılan psikolojik rahatsızlığı olan genç 7. gününde de aranıyor. Günlerdir kaybolan kardeşini ararken kayıp gence ait eşyaları arazide bulduklarını ifade eden ağabey Tarık Çalışkan, gelecek umutlu haberi beklediklerini söyledi. Van’dan çalışmak için Hatay’a gelen ve Antakya ilçesi Serinyol Mahallesi’nde yaşayan 27 yaşındaki Uğur Çalışkan’a 3 yıl önce bipolar bozukluğu tanısı konmuştu. Psikolojik rahatsızlığını atlatmak için ilaç kullanan Çalışkan, 7 gün önce sabah saatlerinde misafir olarak kaldığı dayısına ait evin penceresindeki sinekliği parçalayarak evden ayrılmış ve sırra kadem basmıştı. Aile tarafından yapılan kayıp başvurusu sonrası Çalışkan’ı bulmak için AFAD liderliğinde arama çalışması başlatıldı. Ekiplerin sahadaki çalışmaları 7. gününde devam ediyor. Kardeşinden gelecek umutlu haberi bekleyen Tarık Çalışkan, Uğur’a ait eşyaları arazide bulduklarını belirterek gelecek umutlu haberi beklediklerini söyledi. "Pazar gününden itibaren herhangi bir ize rastlanmadı ve kardeşim için çok endişeliyiz" Kaybolan kardeşini ararken ona ait eşyalardan başka ize rastlamadıklarını ifade eden ağabey Tarık Çalışkan, "Ben kaybolan Uğur Çalışkan’ın abisiyim. Kardeşim Uğur, 7 günden beri kayıp ve en son Pazar günü dağın zirvesinde ona ait; tişört, hırka, telefon, cüzdan ve şarj aleti her şey düzgün bir şekilde katlanmış bir halde AFAD ekipleri tarafından bulundu. AFAD, jandarma, ve kendi akrabalarımızla arama çalışmaları devam ediyor. Pazar gününden itibaren herhangi bir ize rastlanmadı. Kardeşim için çok endişeliyiz. Devlet yetkililerinden daha geniş çaplı destek istiyoruz" ifadelerini kullandı.