YEREL HABERLER - 13 Ocak 2012 Cuma 15:51

KAR NEDENİYLE KAPANAN KÖY YOLLARI ULAŞIMA AÇILDI

A
A
A
KAR NEDENİYLE KAPANAN KÖY YOLLARI ULAŞIMA AÇILDI

Uşak’ta iki gün etkili olan kar yağışının ardından ulaşıma kapanan 215 köy yolu İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışması sonucu açıldı.
Vali Özdemir Çakacak’ın koordine etiği karla mücadele çalışmaları kapsamında Özel İdare ekipleri il genelindeki 244 köy yolunu tekrar ulaşıma açtı. 8 ekiple üç gün süren çalışmanın ardından il genelindeki tüm köy yolları ulaşıma açıldı.
Uşak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Ecemiş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, iki gün süren kar yağışı nedeniyle 215 köy yolunun ulaşıma kapandığını belirterek, "Salı günü öğle saatlerinde başlayan kar yağışı aralıksız iki gün sürdü. Kar nedeniyle 244 köyümüzden 215 tanesinde yollar ulaşıma kapandı. Ekiplerimiz kar başladıktan itibaren 24 saat köy yollarını açmak için çalışma yürüttü. Kar yağışının çarşamba günü de devam etmesi çalışmaları zorlaştırdı. Ekiplerimiz 3 gün süreyle aralıksız çalışma yaptı. 8 ekiple kapanan tüm yolları bugün itibariyle yeniden ulaşıma açtık. Ekiplerimiz soğuk hava ve aşırı kar yağışına rağmen fedakarca bir çalışma yürüttü. Sayın Valimizin koordinesinde ilçe kaymakamlarımız da çalışmalara katkı sağladı. Mücadele çalışmalarını öncelikle grup köy yollarından başladık. Daha sonra tüm köy yollarında çalışma yaparak yolları açtık. Görev alan tüm personelimize ve başta sayın valimiz olmak üzere ilçe kaymakamlarımız ile köy muhtarlarımıza çalışmalar sırasında verdikleri destek nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir