ASAYİŞ - 31 Mart 2025 Pazartesi 19:18

Uşak’ta karbonmonoksit gazından 1 kişi hayatını kaybetti

A
A
A
Uşak’ta karbonmonoksit gazından 1 kişi hayatını kaybetti

Uşak’ta sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenen çiftten 1’i hayatını kaybetti.


Olay, Uşak’ın Eşme ilçesine bağlı Ahmetler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bayram tatili için Eskişehir’den ailesinin ziyaretine gelen Belkıs Gök (60) ve Ergün Gök (64) çiftin odada haraketsiz yattığını gören yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine 112 Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.


112 Sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilendiği belirlenen çift Eşme Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ergün Gök burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Belkıs Gök ise buradan Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.


Öte yandan, olayla ilgili inceleme başlatılırken Belkıs Gök’ün ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Erzincan Muhteşem manzarada üç arkadaş kar yağışı altında gölette yüzdü Erzincan’da etkili olan soğuk hava ve kar yağışı kent genelinde beyaz örtü oluştururken, üç arkadaşın etrafı karla kaplı gölette yüzmesi görenleri şaşırttı. Hava sıcaklığının eksi 4 dereceye kadar düştüğü kentte, su sıcaklığının ise 0 derece olarak ölçüldüğü anlarda gölete giren üç arkadaş, sıra dışı deneyimleriyle dikkat çekti. Kent merkezine yakın bir noktada bulunan ve çevresi tamamen karla kaplanan gölet, beyaz örtüyle bütünleşerek görsel bir şölen sundu. Doğaseverlerin ve fotoğraf tutkunlarının ilgisini çeken manzara, soğuk havaya rağmen bölgeye gelen vatandaşların da ilgisini topladı. Soğuğa aldırış etmeyen Zafer Küçüksu, Cengiz Urtekin ve Emrah Karakoç, hazırlıklarını yaptıktan sonra gölete girerek yüzdü. Su yüzeyinde yer yer buz tabakalarının oluştuğu görülen gölette yüzen üç arkadaş, kısa süreli yüzmenin ardından sudan çıktı. Gerçekleşen yüzme etkinliği, drone kamerasıyla kayda alınarak göletin karla kaplı eşsiz manzarası gözler önüne serildi. Soğuk havaya rağmen bu deneyimi yaşamak istediklerini belirten arkadaşlar, doğayla iç içe farklı bir anı biriktirdiklerini ifade etti. Kar yağışı sonrası kartpostallık görüntülerin oluştuğu gölet çevresi, hem cesur yüzücülerin hem de doğanın sunduğu manzaranın bir araya geldiği anlara sahne oldu.