YEREL HABERLER - 25 Mayıs 2016 Çarşamba 12:08

Yubuk'a Destek Verenlere Yemek

A
A
A
Yubuk'a Destek Verenlere Yemek

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Burs Koordinatörlüğü’ne (YUBUK) destek veren kamu ve özel kurum temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu yöneticileri onuruna YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal tarafından bir yemek verildi.
İhtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine burs veren YUBUK’a maddi ve manevi destek olan kamu kurumları, özel kuruluşlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri onuruna bir yemek verildi. YYÜ Sosyal Tesisleri’nde verilen yemekte hayırseverlere hitap eden YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, üniversitede okuyan öğrencilerin önemli bir kısmının maddi olarak kısıtlı imkanlara sahip olduğunu söyledi. Bu öğrencilere burs verilmesinde maddi manevi destek sağlayanların çok önemli bir şey yaptığını ifade eden Rektör Battal, “Sizlerin destekleriyle ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bir nebzede olsa yardım ettik. Bu hayırseverliğinizden dolayı hepinizi yürekten kutluyorum” dedi.
Konuşmanın ardından yenilen yemekten sonra hayırseverlere teşekkür belgeleri verildi.
Yemeğe YYÜ Rektör yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Kazankaya ve Prof. Dr. Murat Demirel, Prof. Dr. Ahmet Fayik Öner, YYÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Yusuf Uzun, YUBUK Koordinatörü Doç. Dr. İlhan Kaya, kamu kurum amirleri, iş adamları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir