ASAYİŞ - 13 Şubat 2013 Çarşamba 13:28

HIRSIZLAR CAMİNİN MUSLUKLARINI ÇALDI

A
A
A
HIRSIZLAR CAMİNİN MUSLUKLARINI ÇALDI

Van`da 2 caminin muslukları kimliği belirsiz 2 kişi tarafından çalınırken, güvenlik kameralarına yakalanan zanlıların camiye girmeden önce sergilediği rahat tavırlar dikkat çekti.
Van`da dün gece kimliği belirsiz 2 kişi, Akköprü Mahallesi`nde bulunan Toprakkale ve Akköprü Camilerinin musluklarını çaldı.
Saat 01.00 sıralarında Akköprü Camii`nin önüne gelen ve 2 kişi oldukları güvenlik kameralarıyla tespit edilen hırsızlar, camiye girmeden önce sergiledikleri rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Zanlılar, muslukları tek tek sökerek camiden ayrılıp yaklaşık 500 metre uzaklıktaki Toprakkale Camii`ne gitti. Buradaki muslukları da söken hırsızlar, daha sonra kayıplara karıştı.
Cami görevlisi ve cemaat sabah namazı için camiye gidip abdest alacakları sırada muslukların olmadığını görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, inceleme yapıp parmak izi aldıktan sonra çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek zanlıların kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı.
Bu arada aynı camilerin musluklarının bir hafta önce de çalındığı ve cemaat tarafından toplanan 500 TL ile yeniden takıldığı öğrenildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir