GENEL - 25 Ocak 2012 Çarşamba 14:21

7 YAŞINDAN BERİ İLLÜZYONİST

A
A
A
7 YAŞINDAN BERİ İLLÜZYONİST

Dünyaca ünlü illüzyonistlerden ders alan yabancı uyruklu Bahram Akbari, 7 yaşından beri sahnelerde olduğunu söyledi.
İllüzyonist Bahram Akbari, özel günlerde ve okullarda gösteriler yapıyor. 6 yaşında mesleğe merak sardığını ifade eden Akbari, 7 yaşından bu yana da sahnelerde olduğunu söyledi. Ünlü kişilerden ders aldığını ifade eden Akbari, "Ben illüzyonistliğe 6 yaşında merak sardım. Kendi çabalarımla bir şeyler öğrendim. Sonra da kendime malzemeler aldım. Büyük bir illüzyonist olan Behrooz Karimi ile tanıştım ve ondan eğitim aldım. 7 yaşında da gösterilere başladım. Özel günlerde sahneye çıkıp gösteriler sundum. O
günden bu yana çok ünlü illüzyonistlerle tanıştım. Ayrıca 5 yıldır Türkiye’deyim. Mesleğime burada devam ediyorum. Burada da okullara gidip öğrencilere gösteriler yapıyorum" dedi.
"DEPREMZEDELERE MORAL OLUYORUZ"
Depremden sonra gerek çadır gerekse okullarda gösteri yaptığını belirten Akbari, "Van’da 2 büyük deprem oldu. Dolayısıyla halkın morali bozuk. Valilik ve Emniyet Müdürlüğünün katkılarıyla çadırlarda günlerde gösteri yaptım. Daha sonra okulları gezip özelikle öğrencilere moral vermek amacıyla gösteriler yaptım. Ayrıca kendimle birlikte birçok ekip getirdim. Depremzedeler çok mutlu oldu, bize hep teşekkür etti. Onlara moral olduysak ne mutlu bize" ifadelerini kullandı.
"İLLÜZYON SİHİR DEĞİLDİR"
Halk arasında illüzyonistliğin yanlış bilindiğini de vurgulayan Akbari, "Bizi yanlış biliyorlar. Sihir yaptığımızı sanıyorlar. İllüzyon kesinlikle sihir değildir. Belki eskiden sihir vardı ama şimdi yok. Biz özel malzemeler kullanıp el çabukluğuyla göz yanıltıyoruz. Yaptığımız bu, başka bir şey değil. Ben birçok kanaldan teklif aldım ama zamanı değil diye gitmedim. Zamanı geldiğinde tabii ki TV’lere de çıkacağım. Kendime ait birçok büyük gösterilerim var. Bunları zamanı geldiğinde sahneye koyacağım"
şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir