ASAYİŞ - 23 Ocak 2025 Perşembe 00:33

Van’da 10 düzensiz göçmen yakalandı

A
A
A
Van’da 10 düzensiz göçmen yakalandı

Van’ın Muradiye ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir otomobilde yapılan aramada 10 düzensiz göçmen yakalanırken, 1 organizatör tutuklandı.


Van İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Muradiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, göçmen kaçakçılığı ile mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu çalışmalar çerçevesinde devriye faaliyeti esnasında şüphe üzerine durdurulan otomobilde arama yapıldı. Yapılan aramada ülkeye yasadışı yollarla giren 10 düzensiz göçmen yakalandı. Muradiye Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla göçmen kaçakçılığı şüphesiyle C.A., E.A., H.A. ve E.T. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüpheli C.A., Muradiye Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanırken, E.A., H.A. ve E.T., yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kaçak göçmenler ise Van İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi.




Van’da 10 düzensiz göçmen yakalandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Çayırova Belediyesi, Fenerbahçe’yi mağlup etti Türkiye Basketbol Ligi 25. hafta karşılaşmasında deplasmanda Fenerbahçe Koleji Novotel ile karşılaşan Çayırova Belediyesi, rakibini 61-84 mağlup etti. Çayırova Belediyesi, Fenerbahçe Koleji Novotel’le oynadığı mücadeleden galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe Metro Enerji Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Başantrenör Gökhan Güney’in öncülüğünde Diante Watkins, Hamit Sezaver, Merthan Mutlu, Koray Çekici ve Jamari Traylor ilk 5 ile başlayan Çayırova Belediyesi, ilk çeyrekte savunmada ve hücumda üstün bir performans sergiledi ve birinci periyodu 11-23 önde kapattı. İkinci çeyrekle birlikte hücumdaki başarılı performansını sürdüren Çayırova Belediyesi, soyunma odasında 29-46 önde girdi. İlk iki çeyrekteki hücum performansını üçüncü çeyrekte sergileyemese de skordaki avantajını korumayı sürdüren Çayırova Belediyesi, son çeyreğe 52-62 önde girdi. Son periyotta rakibine sadece 9 sayı imkanı veren temsilcimiz, hücumdaki üstünlüğünü de yeniden yakalayınca mücadeleden 61-84 galip ayrılmayı başardı. En skorer isim Ali Efe Çayırova Belediyesi adına maçın en skorer ismi 17 sayıyla Ali Efe Barış olurken, Jamari Traylor’un 14 sayı, 8 ribaunt, 6 blok, Eray Aydoğan’ın 14 sayısı, Oğuzhan Kızıl’ın 11 sayısı ve Diante Watkins’in 10 sayısı galibiyette önemli rol oynadı. Çayırova Belediyesi, aldığı bu galibiyetle birlikte ligde maç fazlasıyla 4. sıraya yükseldi. Alınan deplasman zaferi sonrası açıklamalarda bulunan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, "Fenerbahçe Koleji’ni mağlup eden basketbol takımımızı kutluyorum. Mücadeleniz, azminiz ve başarınız daim olsun. Başarılarınız bizleri gururlandırıyor" ifadelerini kullandı.