- 27 Ocak 2021 Çarşamba 10:50

Vankart 4. yılına girdi

A
A
A
Vankart 4. yılına girdi

Van’da 4B Yazılım Bilgi Teknolojileri Firma Yetkilisi Bilgin Berge, Vankart adlı markalarının 4’üncü yılına girdiğini ifade etti.

Van’da 4B Yazılım Bilgi Teknolojileri Firma Yetkilisi Bilgin Berge, Vankart adlı markalarının 4’üncü yılına girdiğini ifade etti.


Vankart markasının 4’üncü yılına girmesi ile ilgili açıklamada bulunan Firma Yetkilisi Bilgin Berge, markanın alt yapı çalışmalarını tamamladıklarını söyledi. Vankart markasıyla verdikleri hizmeti her geçen gün geliştirdiklerini vurgulayan Berge, “Bu markamızla indirim kartı, puan kartı ile ön ödemeli yemek kartı veya kuponu hizmetinin üye hizmetleri, saha servisleri, pos kiralama, bakım, çağrı merkezi, sunucu barındırma, kart üretim ve alt yapı sistemleri gibi hizmetler vermekteyiz” dedi.


Sistemlerinin esnek ve pratik olduğuna değinen Berge, “Sistemlerimiz tamamen çevrimiçi çalışmakta ve entegrasyon konusunda esnektir. Özellikle de indirim kartı ve sosyal yardım kartı alanlarında kullanmak isteyenler için çatı bir çözüm sunmaktayız. Bu çatı çözüm sayesinde her firmanın kendine ait pos cihazı bulundurma gibi maliyetleri ortadan kaldırıyoruz” ifadelerini kullandı.


Tescilli markaların izinsiz kullanımlarında suç teşkil ettiğinin altını çizen Berge, “Vankart markamız, Türk Patent ve Marka Kurumu 20 Nisan 2017 tarih ve 2017/36272 başvuru numarasıyla 09 / 35 / 36 / 39 / 42 / 43 sınıfları ile 21 Ağustos 2017 tarih ve 2017/75248 başvuru numarasıyla 16 / 38 / 41 / 45 / 39 sınıflarında tescilli bir markadır. Çoğu zaman markamızı izinsiz kullananlara denk geliyoruz. Bir markayı izinsiz kullanmak hem etik değil hem de suçtur. Markamızı kullanmak isteyenlere lisans hakkı veriyoruz. Marka lisansı sözleşmeleri, 6769 Sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu ve 6769 Sayılı Sınai Mülkiyet Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmelikte düzenlenmiştir. Markamız hakkında gelişmeleri ve kampanyaları www.vankart.com web adresimizden takip edebilirsiniz” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kırklareli Şehir trafiğini rahatlatacak karar: Zorunlu tır parkı uygulaması başladı Kırklareli’nin Pınarhisar ilçesinde Altın Çağ Projesi muhtevasında ilçe genelinde trafik düzenini sağlamak, güvenliği artırmak ve şehir merkezini korumak amacıyla zorunlu tır parkı uygulamasını bugün itibarıyla hayata geçirdi. Kararın uygulanmaya başlamasıyla ağır tonajlı araçların şehir merkezinde gelişi güzel park etmesinin önüne geçilecek. Pınarhisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 1 Ocak 2026 tarihi itibarıyla haritada belirtilen güzergahlar ile alanlar dışında tır, kamyon ve benzeri ağır tonajlı araçların ilçe merkezine giriş-çıkışlarının ve şehir içinde park yapmasının 7 gün 24 saat esasına göre tamamen yasaklandığı bildirildi. Ağır tonajlı araçların park işlemlerinin yalnızca tır parkı alanında yapılacağı vurgulandı. Açıklamada, alınan kararın trafik güvenliğini artırmak, ilçe merkezindeki düzensiz park yapmayı ortadan kaldırmak, yol ve altyapı yatırımlarını korumak amacıyla uygulamaya konulduğu ifade edildi. Belediye yetkilileri, uygulamanın kimseyi mağdur etmeyi amaçlamadığını ancak Pınarhisar’ın düzeni ve güvenliği için kurallara kesinlikle uyulmasının zorunlu olduğunu özellikle belirtti. Haritada belirtilen alanlar dışında ilçeye giriş-çıkış yapan ya da ilçe içinde park eden ağır tonajlı araçlar hakkında, ilgili mevzuat çerçevesinde cezai işlem uygulanacağı da duyuruldu. Pınarhisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada açıklamada ayrıca, ilçenin yalnızca bugünüyle değil geleceğiyle de planlandığı vurgulanarak, daha düzenli, daha güvenli ve daha yaşanabilir bir Pınarhisar için kararlılıkla çalışmaya devam edileceği mesajını verdi.