YEREL HABERLER - 25 Ağustos 2012 Cumartesi 11:40

AYDINSPOR`DA ESKİ YÖNETİCİLER EYLÜL AYINDA TOPLANACAK

A
A
A
AYDINSPOR`DA ESKİ YÖNETİCİLER EYLÜL AYINDA TOPLANACAK

Sosyal Güvenlik Kurumu`na bulunan borçları nedeniyle eski yöneticilerinin zor günler geçirdiği Aydınspor`un eski yöneticileri, eylül ayında toplanacak.
SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç ile görüşen Aydınspor`un eski yöneticilerinden bir bölümü, Kaşif Kılıç`ı toplantıya davet etti. Kılıç`ın toplantıya katılmayı kabul ettiği öğrenilirken, toplantının 7-10 Eylül tarihleri arasında yapılmasının planlandığı belirtildi.
SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç`ı Aydınspor`un eski yöneticilerinin bir bölümü ile birlikte ziyaret ettiklerini ifade eden Aydınspor`un eski yöneticilerinden Suat Deniz, ``Müdürümüzü 24 Ağustos`ta yapmayı planladığımız toplantıya davet ettik. Kendisi bu teklifimizi olumlu karşıladı. Ancak, 24 Ağustos`ta kendisi izinde olacağı için toplantıyı Eylül ayına erteledik. Toplantıyı 7-10 Eylül tarihleri arasında yapmayı planlıyoruz`` dedi.
TFF`YE DİLEKÇE YAZILDI
Öte yandan yöneticilerin, Türkiye Futbol Federasyonu(TFF)`na Aydınspor`un 2005-2011 yılları arasında TFF`den aldığı yardımların miktarlarını ve kimin hesabına geçtiğini öğrenmek için dilekçe verdiklerini, dilekçenin cevabını bekledikleri öğrenildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir