DÜNYA - 29 Ocak 2012 Pazar 17:46

İSTANBUL GÜNGÖRENSPOR GALİBİYETLE TANIŞTI

A
A
A
İSTANBUL GÜNGÖRENSPOR GALİBİYETLE TANIŞTI

İstanbul Güngörenspor Bank Asya 1. Lig’in 19. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan İstanbul Güngörenspor Teknik Direktörü Ömer Can Göksu, bu galibiyetin bekledikleri bir sonuç olduğunu belirterek, "Güzel bir karşılaşma oldu. Çok daha önceki haftalarda elde etmemiz galibiyetle bu hafta tanışmış olduk. Bu galibiyetin geleceğinden biz emindik. Futbolcularımıza güvenimiz tamdır. Onların da bizlerin direktiflerine göstermiş oldukları yanıtlar çok güzeldi. Şimdiye kadar hep iyi oyun oynamaya çalıştık. Özellikle ofansif
bölgede oyunu iki yönlü oynamada bazı problemler yaşadık. Yeni transfer ettiğimiz bütün oyuncularımızın takıma uyumları ile beraber gösterdikleri performans üst seviyeye çıkınca, ortaya da bu sonuç çıktı. Bu sonucun ortaya çıkacağını biz daha önceki haftalardan biliyorduk. Dolayısı ile bu beklenen bir sonuçtu ama bu ilk galibiyetimiz. Önemli olan bir yerlere gelebilmek değil, gelinen yerleri koruyabilmektir. Geldiğimiz yerden daha üst seviyelere çıkabilmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.
İstanbul Güngörensporlu futbolcu Emrah Kol kaybedecek hiçbir şeylerinin olmadığını belirterek şunları söyledi:
"Bu takım hiç maç kazanamamıştı. 3 puanla tanıştığımız için çok mutluyuz. İnşallah böyle devam eder. Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bizim kaybedecek hiç bir şeyimiz yok. Ligin sonuna kadar mücadeleyi bırakmayacağız."
İstanbul Güngörensporlu futbolcu Kürşat Ergun Aydın, ligdeki ilk galibiyetlerini aldıkları için mutlu olduklarını dile getirerek, "Öncelikle bugün sahada benimle birlikte ter döken ve saha dışında bekleyen takım arkadaşlarıma, teknik heyete, bugün bizi 90 dakika destekleyen seyircilerimize teşekkür ediyorum. Bugün galibiyet için her şeyi yaptık. Çok mücadele ettik. 2-3 maçtır iyi oynuyorduk, sadece galip gelemiyorduk. Bugün bu şanssızlığımızı da kırdık. Bundan sonra çok daha iyi yerlere geleceğimize
inanıyorum çünkü bir takım olduk. İlk devre bunun sıkıntısını çok yaşadık. Güngörenspor artık bu ligde kalmak için elinden gelenin en iyisini yapacak. Bunu herkes bilsin. Burada takım arkadaşlarım adına söz veriyorum" diye konuştu.
İstanbul Güngörensporlu futbolcu İbrahim Necipoğlu, maça 3 puan için çıktıklarını söyleyerek, "90 dakika boyunca verdiğimiz mücadele sonucunda bu hedefimize ulaştık. Ligin ikinci yarısına iyi başladık. Boluspor ve Akhisar maçlarında herkese ikinci yarıda nasıl bir Güngörenspor olacağını gösterdik. Bu maçta gösterdiğimiz performans ve aldığımız üç puanla herkesin kafasındaki soru işaretlerini azalttığımıza inanıyorum. Maçı kazandığımız için mutluyuz ama bu maçı geride bırakmak zorundayız. Çünkü önümüzde
Adanaspor gibi zorlu bir deplasman maçı var. O maça da iyi hazırlanıp puan veya puanlar almak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bünyamin Süral, hakemlerin biraz daha dikkatli maç yönetmeleri gerektiğini ifade ederek, "Kazanmak için buraya gelmiştik. Saha zemininin olumsuz olması iki taraf için de önemliydi. Bunu problem yapmamamız lazım. Hak eden kazandı. İnanan kazandı. Bir çok pozisyonumu var ama demek ki bunlar bilinçsizce girilen pozisyonlar. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Kazansaydık daha iyi yerlere gelebilirdik. Güngörenspor’a başarılar diliyorum. Hakem ilk devre bir kaç tane
pozisyon kaçırdı. İkinci yarıda da bir kaç pozisyon orta hakemin önünde olmasına rağmen görmedi. Zaten yediğimiz ilk golü de dikkatli izlerseniz orada bir ofsayt var. Biz hakemlere saygılıyız. Fakat onlarında biraz daha dikkat etmesini rica ediyorum" açıklamasında bulundu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Volkan Yılmaz ise yedikleri ilk golde hakem hatası olduğunu söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:
"Biz buraya gelirken bu maçın zorlu bir maç olduğunu biliyorduk. Nitekim öyle oldu. Ama yediğimiz bir ofsayt gölü var. Hakemin o pozisyonda ofsaytı çalmaması bize pahalıya patladı. İnşallah ilerleyen haftalarda hakem sıkıntılarını bu derece yaşamayız. Önümüzde bir Giresunspor maçı var. Bu maçı unutup, önümüzdeki maçta da galibiyet alıp üst sıralara oynamayı düşünüyoruz."
Zorlu mücadele hakkında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Mithat Yaşar saha şartlarına rağmen iki takımın da iyi mücadele ettiğini anlatarak, "Bu hafta kazanıp, 3 puanı geçen hafta aldığımız galibiyetle pekiştirmek istemiştik. Bugün saha şartlarının ağır olmasına rağmen bence iki takımda iyi mücadele etti. Güngörenspor çok iyi hazırlanmış. Bence bugün maçı kazanmayı hak ettiler. Biz de en kısa zamanda toparlanıp, önümüzdeki hafta 3 puan alarak üst sıralara tırmanmayı istiyoruz"
ifadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir