SPOR - 19 Şubat 2017 Pazar 17:31

Taraftar taşla tesislere saldırdı

A
A
A
Taraftar taşla tesislere saldırdı

Yalova’da oynanan Yalovaspor-Zaferspor maçının devre arasında büyük olaylar çıktı. İlk yarının 0-0’ bitmesiyle taraftarlar stadyum yanında bulunan Yalovaspor tesislerine taşla saldırdı. Olaylara müdahale eden 2 polis yaralandı. Polisin müdahalesi sonrasında olaylar yatışırken, 2 taraftar gözaltına alındı.
Bölgesel Amatör Lig 10. Grubun 19. haftasında Yalovaspor ile Zaferspor karşı karşıya geldi. Yeşil Kırmızılı ev sahibi ekibin taraftarı ilk 45 dakikada başkan Hakan Suiçmez ve ekibini istifaya davet etti. İlk yarının 0-0’lık sonuçla bitmesinin ardından taraftarları, stadyum yanında bulunan Yalovaspor tesislerine taşla saldırdı.
Yaşanan olaylara emniyet kuvvetleri müdahale etti. Bu esnada 2 polis yaralanırken, olaylara karışan 2 taraftar da gözaltına alındı. İkinci yarıda hem saha içinde hem de saha dışında gerginlik sürdü. Yalovaspor ile Zaferspor karşılaşması 0-0 sona ererken, ev sahibi ekibin taraftarları soyunma odasının yolunu tutan konuk ekip oyuncu ve teknik heyetini ise şişe yağmuruna tuttu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Uşak Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı Uşak’ta tarım arazisinde ölü bulunan 63 yaşındaki Gürsel Arı’nın cinayet şüphelisi, Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen titiz çalışma sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Olay, 11 Mayıs’ta Uşak merkeze bağlı Kemalöz Mahallesi yakınlarında bulunan bir tarım arazisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgede hareketsiz halde yatan bir şahsı fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde, boğazında bıçak kesiği bulunan şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan kimlik tespitinde hayatını kaybeden kişinin Gürsel Arı (63) olduğu öğrenildi. Arı’nın cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında, olay günü Gürsel Arı ile birlikte bölgede bulunan kişinin N.K. (42) isimli kadın olduğu tespit edildi. N.K.’nin olayın ardından şehir merkezinde bir özel hastaneye başvurduğu ardından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan N.K., Gürsel Arı ile arkadaş olduklarını ve olay günü birlikte tarım arazisine gittiklerini belirtti. N.K., burada bir süre sonra tanımadıkları bir şahsın yanlarına geldiğini, bu kişinin Gürsel Arı’yı bıçakladığını, ardından kendisini ağaçlık alana götürerek bıçakladığını ve daha sonra da kaçtığını iddia etti. N.K., olayın ardından otobüsle şehir merkezine gittiğini, burada vatandaşların ve şoförün durumundan şüphelenerek kendisine yardım etmek istediğini ancak yardım teklifini kabul etmediğini, daha sonra bir arkadaşına durumu anlattığını ve birlikte hastaneye başvurduklarını ifade etti. 300 saatlik kamera incelemesiyle şüpheli tespit edildi Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmalarda, çevrede bulunan yaklaşık 60 güvenlik kamerasına ait 300 saatlik görüntüler titizlikle incelendi. Yapılan incelemelerde olay yerinin yakınlarında şüpheli tavırlar sergileyen ve ormanlık alandan koşarak uzaklaştığı değerlendirilen bir şahıs tespit edildi. Yapılan çalışmalar sonucunda şüphelinin R.K. (20) olduğu belirlendi. Şüpheli, ekiplerce Aybey Mahallesi’ndeki adresine düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan, şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.