ASAYİŞ - 02 Ağustos 2017 Çarşamba 18:27

Yalova’da deniz kıyısında erkek cesedi bulundu

A
A
A
Yalova’da deniz kıyısında erkek cesedi bulundu

Yalova’nın Altınova ilçesinde deniz kıyısında bir erkek cesedi bulundu.

Yalova’nın Altınova ilçesinde deniz kıyısında bir erkek cesedi bulundu.


Edinilen bilgiye göre, Altınova Hersek Lagünü’nde saat 14.00 sıralarında Balıkçılık yapan Salih Adlım, bir cesedin kıyıya vurduğunu fark etti. Adlım’ın haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin ilk incelemesi sonrasında olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı incelemelerde bulundu. Kıyıya vuran cesedin Osmangazi köprüsünden 10 Temmuz’da intihar eden S.A.’ya ait olduğu iddia edildi. Cesedin Adli Tıp Kurumundaki otopsisi sonucu kimliğinin kesinleşeceği bildirildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Galatasaraylı taraftarlar şampiyonluk heyecanını paylaştı Ankara’da Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının 26. şampiyonluğunun mutluluğunu paylaştı. Galatasaray’ın Trendyol Süper Lig’de 2025-2026 sezonda 26. şampiyonluğun ardından 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanında taraftarlar mutluluklarını paylaştı. Galatasaray taraftarı Zeynep, "Çok mutluyuz öncelikle. 10 yaşında kardeşim var resmen doğduğundan beri şampiyonluk görüyor. Böyle bir şey görülmedi herkesten Allah razı olsun, bıktık ama olsun. Her sene buradayız şampiyonluğumu kutlu olsun" dedi. Efe isimli minik taraftar ise, "Dördüncü kez şampiyon olduk çok mutluyuz, bütün Galatasaray cemiyetine hayırlı olsun" diye konuştu. Galatasaraylı Muhammed ise, "Dört sene üst üste şampiyonluk olduk bestesiyle büyüdük şimdi yaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Hasan Sayındı ise, "Çok mutluyuz, gururluyuz, coğrafi olarak tek şampiyonuz. Sabaha kadar buradayız, burada sabahlayacağız" şeklinde konuştu. Galatasaray taraftarı Kemal ise, "Üniversiteye başlayalı 4 sene oldu, 4 senede 4 şampiyonluk. İnşallah önümüzdeki 50 senede 50 kere şampiyon olacağız. Bu takım bu sene şampiyon, hakkımızla, gururumuzla" dedi. Bir başka taraftar olan Mehmet ise, "Bu takımda emeği olan herkesin emeğine sağlık. Şampiyon olmak gerçekten güzel, Galatasaraylı olup şampiyon olmakta daha güzel. Şimdi bizim tek bir konsantrasyonumuz var hedef 27 diyoruz, çünkü kupalara layıksın sen şanlı Galatasaray" diye konuştu.
İstanbul Okan Buruk: "Şampiyonluğu yakaladığımız için çok mutluyum" Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, çok uzun bir sezon geçirdiklerini belirterek, kazandıkları şampiyonluktan dolayı için de çok mutlu olduğunu söyledi. Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray evinde karşılaştığı Antalyaspor’u 4-2’lik skorla mağlup etti ve şampiyonluğunu ilan etti. Müsabakanın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Stresli bir maç oynadıklarını söyleyen Buruk, "Çok fazla gol pozisyonunu girdik. Moralimizi düşürecek, seyircimizi düşürecek iki gol yedik. Devamında ikisinde de ayağa kalktık. Pozisyonlara girdik, goller atmayı başardık. Oyuncularımı tebrik ederim. Başkanımız Dursun Özbek her zaman bize destek oldu. Bugün seyircimizle birlikte çok güzel ortam yaptık. Erken bitirip daha rahat şampiyonluk alabilirdik. Heyecanlandırıp maçın sonunu 2 golle bitirdik. Çok yoğun bir sezon geçirdik. Şampiyonlar Ligi oynadık. Çok maç yaptık. Ülke adına iyi işler yaptığımız bir sezon oldu. Galatasaray adına çok uzun bir sezon oldu. 4 sene üst üste şampiyonluktan dolayı oyuncularıma teşekkür ederim. En iyisini hep yapmaya çalıştılar. Sezon içerisinde yanlışlarımız da oldu. Galatasaray taraftarını üzdüğümüz dönemler de oldu ama Allah’a şükür 4 senelik periyotta onların hep yüzü güldürdük. 4 şampiyonluk yaşattık. Bu sene Avrupa’da önemli galibiyetler aldık. Galatasaray takımının artık dünya çapında bir takım olduğunu, orada iddialı olduğunu net bir şekilde gösterdik. Türkiye Ligi’nde şampiyonluk önemli. Bu sene Şampiyonlar Ligi’ndeki başarımız, oradaki ulaştığımız oyun, sonuçlar taraftarımızla birlikte Avrupa’ya verdiğimiz mesajlarla bence dünya çapında da birçok takım, ülke ve insan Galatasaray’ı konuştu, Türkiye’yi konuştu. Bence en önemli şeylerden biri bu. Bunu konuşturduğumuz için çok mutluyum. Bunun yanında şampiyonluğu yakaladığımız için de çok mutluyum" diye konuştu.