EKONOMİ - 13 Kasım 2021 Cumartesi 14:56

Oral: “Kadınlarımızın emekleri Altınova markasıyla büyüyecek”

A
A
A
Oral: “Kadınlarımızın emekleri Altınova markasıyla büyüyecek”

Yalova Alternatif Üretim Kadın Girişimi Kooperatifi üyeleri, Altınova Belediye Başkanı Dr.

Yalova Alternatif Üretim Kadın Girişimi Kooperatifi üyeleri, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret ettiler.


Yalova Alternatif Üretim Kadın Girişimi Kooperatifi Başkanı Meral Evcin Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret ettiler. Kooperatif çalışmaları hakkında Başkan Oral’a bilgi veren Meral Evcin Özdemir, “Yalovalı kadınlarımızı istihdama katmak için çalışıyoruz. Bu yönde sizlerin de Altınova’da yaptığı işler bizim için büyük önem taşıyor” dedi.


Kadınların üreterek ekonomiye katkı sağlamalarının büyük önem taşıdığını ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Bu yönde çok ciddi çalışmalarımız var. Hersek Sahilinde kadınlarımız için yöresel ürün çarşısı oluşturduk. Yakın zamanda kadınlarımıza hizmet edecek olan Türkiye’nin en özel ve nitelikli merkezinin açılışı için gün sayıyoruz. Yöresel Ürünler Üretim Merkezimiz sayesinde Altınovalı Kadınlar daha profesyonel ve daha büyük pazarlara açılacak. Emekleri Altınova markası ile büyüyecek” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Balıkesirli öğrenciler yaşlıları sevindirdi Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, bir grup öğrenci, öğretmenlerinin eşliğinde Kenan Sucuoğlu Huzurevini ziyaret ederken, yaşlıları sevindirdi. Huzurevi Müdürü Fatma Cantekinler tarafından karşılanan öğrenciler, yaşlıların ellerini öptü, sohbet etti. Burhaniye’de İlim Yayma Cemiyeti Marifet Okulu öğrencileri, öğretmenleri Sacide Dallıbudak’ın öncülüğünde Kenan Sucuoğlu Huzurevini ziyaret etti. Huzurevinde kalan 28 yaşlının ellerini öpen sohbet eden öğrenciler yaşlıları sevindirdi. Ziyaretin çok önemli olduğunu kaydeden Müdür Fatma Cantekinler, öğrencilerle öğretmenlerine teşekkür etti. Ziyarete katılan öğrenciler de mutluluklarını dile getirdi. Ziyaretlerinin devam edeceğini kaydeden öğretmen Sacide Dallıbudak," Marifet Okulu olarak ziyaretlerimiz devam ederken, bu günde yaşlılarımızı ziyaret edelim istedik. Öğrencilerimiz yaşlılarımızla sohbet ettiler. Çok yararlı oldu. Çocuklarımızla gezilerimize devam ediyoruz" dedi. Öğrencilerden Ebrar Karakocalı da, " Huzurevine geldik. Yaşlıların dualarını aldık. Bizde mutlu olduk. Yaşlılarımıza sahip çıkalım" dedi. Elif Öztürk ise, " Burada yaşlılara sahip çıkmamız gerektiğini öğrendik. Onlara şefkat göstermemiz lazım. Bizde mutlu olduk" dedi. Öğrenciler ve öğretmenlerine teşekkür eden Kenan Sucuoğlu Huzurevi Müdürü Fatma Cantekinler de, "Bir huzurevinde çocukları görmek çok güzel. Her yaşta misafirin bizim için kıymeti var. Bizim misafirlerimiz onlarla oturup sohbet edince tazeleniyorlar. Herkesi bekliyoruz. Her şekilde gelebilirsiniz. Onların gönlünü yapmak mutlu etmek çok önemli. Bekliyoruz" dedi.