YEREL HABERLER - 15 Eylül 2015 Salı 16:52

Yozgat'ta Okul Öğrenci Servis Şoförlerine Seminer Verildi

A
A
A
Yozgat'ta Okul Öğrenci Servis Şoförlerine Seminer Verildi

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından okul öğrenci servis şoförlerine seminer verildi.
2015-2016 Eğitim Öğretim yılı öncesi Yozgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından öğrenci servis şoförlerine seminer verildi. Trafik Tescil Şube Müdürlüğü ve Güvenli Okul Merkezi Personeli Polis Memuru Bülent Arslankaya tarafından verilen seminerde şoförlere okul servis araçlarının denetimleri, önceki yıllarda tespit edilen eksikliklerin giderilmesi, öğrenci servislerinde bulundurulması gerekenler, emniyet kemerinin önemi, güvenli öğrenci bindirme ve indirme, öğrencilerle diyaloglar konusunda bilgiler aktardı.
Seminer sonrasında şoförler ise karşılaştıkları zorluklar, trafikte yaşadıkları sıkıntılar ve okul önlerinde karşılaştıkları park sorunlarını dile getirerek çözümü konusunda emniyetten ve belediye yetkililerinden yardım istedi.
Adnantur Özel Öğrenci Servis Yetkilisi Atila Ertuğrul, verilen seminerden dolayı Emniyet Müdürlüğü ve belediye görevlilerine teşekkür etti. Okul önlerinde yaşadıkları park sıkıntısını dile getiren Ertuğrul, “Öğrencileri indirmek ve özellikle okul çıkışlarında öğrencileri almak için okul önünde beklememiz gerekiyor. Okul önlerinde park yeri olmadığı için büyük sıkıntı yaşıyoruz. Bu sebeple okul önlerinde servis araçları için park yeri gösterilmesini istiyoruz” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir